💙 Happy Days na KetoDiet 💙 Sleva 20 % na nákup s kódem 20HAPPY24 📅 Jen do neděle.* 🚚 Na PPL výdejní místa teď doprava ZDARMA.

Eva Decastelo: KetoDiet je pro mě sázkou na jistotu

10. 5. 2022Tento článek vám zabere 5 min čteníTereza Břízová

Moderátorka a herečka Eva Decastelo se na podzim pustila do hubnutí. Keto dieta pro ni přitom není žádnou novinkou. Podívejte se, proč je perfektní postava v showbyznysu velkým tématem a zda se jí podařilo nadbytečná kila zhubnout.

Hubnoucí proměna s keto dietou – Eva Decastelo

Evi, proč ses do hubnutí pustila znovu?

Hubla jsem s vámi ještě v době, kdy jste měli jeden proteinový nápoj a do něj se přidávaly ochucené tablety. Krásně mi to zafungovalo. Čím jsem starší, tím je hubnutí obtížnější. Po čtyřicítce už dokonce problematické. Zkoušela jsem sice omezit pečivo a víc se hýbat, ale nefungovalo to. Proto jsem se obrátila zpátky na keto dietu, protože ta funguje zaručeně. A jsem ráda, vyšlo to! Teď jsem na své ideální váze a držím si ji už několik měsíců.

Je ve tvé branži dokonalá postava výhodou?

V showbyznysu ideální váhu všichni řeší a každý má pocit, že se k tomu může vyjadřovat. Je fajn, když vypadáte hezky. Spoustu holek to s hubnutím ale přehání. Říkám, že vypadají jako „vysušený tresky”. V tomhle je keto dieta hrozně příjemná – jíte pravidelně a můžete si dopřávat i sladkosti. Zůstává vám duševní pohoda. Tu u klasických diet nemáte, když jste hladoví a zoufalí.

Máš kolem sebe kamarádky, které s námi taky hubnou. Podporujete se navzájem?

Máme dokonce společnou skupinu na Facebooku a tam sdílíme zkušenosti. V hubnutí jsme se kdysi vzájemně nejvíc podporovali s Jakubem Smolíkem, on má takový lidský přístup. My holky občas všechno moc řešíme a na mě je to tlak. 90 % pracovního času trávím s herečkou Bárou Mottlovou. V autě mám dokonce přihrádku s keto sladkostmi pro případ nouze a ve chvílích zoufalství tam obě saháme. Domlouváme se, která co na cesty vezme, abychom „neprasily” po benzínkách.

Přemýšlela jsi o jiné dietě, nebo jsi šla „na jistotu“?

Za svůj život jsem vyzkoušela snad všechny diety. Na střední škole dokonce tzv. šampaňskou dietu, kdy celý den pijete jen džus a šampaňské. Večer mi bylo tak špatně, že jsem opravdu nemohla nic jíst. Jedla jsem „tukožroutské” polévky, které jsem druhý den nemohla vůbec cítit. KetoDiet je ale jediná dieta, která mi opravdu zafungovala.

Naše produkty jsou součástí tvého jídelníčku už zhruba půl roku. Jak to jde?

V rámci pracovního vytížení a zápřahu doma pro mě bylo nejjednodušší začít s proteinovými nápoji. Vždycky jsem si připravila dvě porce zároveň a dala je na noc do lednice. Ráno mě tam čekal vynikající studený shake a chutě se krásně střídaly. Teď mám doma keto šuplík, který je jenom můj. Když mám chuť, můžu si dát kdykoliv cokoliv a nikdy to nezevšední. Děti si oblíbily sirupy bez cukru, hlavně ten hruškový na imunitu. Do školy už jim nedávám nic jiného.

Jak jsi na tom v průběhu hubnutí s disciplínou?

S tou mám obrovský problém! Právě proto mi hrozně vyhovovaly nápoje. Dobře jsem si to nastavila a najednou to bylo jednoduché. Nemusela jsem vůbec nic chystat. Teď už mám „udržovačku”. Minimálně jednou denně mám něco od KetoDiet, ale už to striktně neplánuji. Dřív jsem byla na cukru závislá a keto dieta mi tuhle závislost úplně odbourala. Cítím se lehčí a mnohem líp se mi žije.

Co z KetoDiet produktů ti nejvíc chutná?

V našich video receptech tvrdíš, že neumíš vařit. Je to pravda, nebo jsi v kuchyni jako doma?

Jsem tam jako doma, ale na uklízení. (smích) Já opravdu neumím vařit a až díky natáčení s vámi jsem začala doma něco dělat. Na Vánoce jsem dokonce všechny okouzlila polévkou z červené čočky. Ty recepty jsou jednoduché, takže je zvládnu i já. Dcera navíc hraje basket a potřebuje kvalitní stravu, aby tělo zvládlo náročnou zátěž. Nechci ji odbývat rychlými cukry. Snažím se, aby měla dostatek masa a zeleniny.

Co bys vzkázala těm, kdo váhají, zda s námi začít hubnout?

Pro mě je KetoDiet sázkou na jistotu. Opravdu chutná a když rozpočítáte porce, zjistíte, že není drahá. Pamatujte, že to děláte pro sebe! Pokud se potřebujete odpíchnout a něco ve svém životě změnit, musíte začít u sebe. Tady máte pomoc prakticky nonstop na telefonu i ve facebookové skupině Moje KetoDiet. Kdykoliv si můžete zavolat o radu, to se vám jinde nepoštěstí. Ta psychická podpora je obrovský benefit!

Tenhle článek stojí za sdílení!

Tereza Břízová copywriter KetoDiet

Jako správný copywriter zásobuje náš blog novinkami ze světa proteinové diety, rozhovory o hubnutí a články z oblasti aktivního životního stylu.

Které další slavné osobnosti zhubly s keto dietou?

Podívejte se

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů