💙 Happy Days na KetoDiet 💙 Sleva 20 % na nákup s kódem 20HAPPY24 📅 Jen do neděle.* 🚚 Na PPL výdejní místa teď doprava ZDARMA.

Tereza Brodská

24. 2. 2017Tento článek vám zabere 2 min čteníredakce KetoDiet

„Sama jsem překvapená, jak to šlo skvěle.“

Hubnoucí proměna s keto dietou – Tereza Brodská

Jak by asi vypadal dopis, kterým byste po úspěšném hubnutí děkovali kamarádce, která vám s hubnutím pomohla? A jak by takový dopis vypadal, kdybyste si v roli této kamarádky představili KetoDiet

Tereza Brodská, úspěšná česká herečka a máma dnes již dospělého syna, dlouhá léta s nadbytečnými kilogramy potíže neměla. A ačkoliv nesedí doma na gauči a pravidelně vyráží se svým psím miláčkem na dlouhé procházky, nepravidelný jídelníček, hektický životní styl a samozřejmě i přibývající roky se začaly i na její postavě projevovat. 

Jakou zkušenost získala s proteinovou dietou, o tom se rozepsala právě v "dopise pro KetoDiet". 

Milá Ketodieto!

Už je to pár týdnů, co jsi mi vstoupila do života. Mé kamarádky Tě znaly už dlouho a přátelství s Tebou si nemohly vynachválit. Ty už mě znáš, a víš, jak moc jsem konzervativní, a tak promiň, že mi chvíli trvalo, než jsem Tě oslovila. 

Má milá Ketodieto, nechápu, že jsem tak dlouho otálela. Jsi prostě nejlepší kámoška (tímto se omlouvám všem svým dosavadním kamarádkám).

Trochu jsem se bála, jestli spolu zvládneme moje neustálé cestování, náročné natáčení, nejrůznější dovolené. Ale sama jsem byla překvapená, jak to šlo skvěle.

Je to s Tebou tak jednoduché i zábavné. A to jsi byla se mnou pořád a všude.  

A teď pozor: Nejenom, že jsem díky Tobě zhubla, ale naučila jsi mě mít konečně pravidelný režim. Naučila jsi mě jíst 5x denně. A hlavně jsi mě naučila vynechat ze svého jídelníčku cukry, kterých jsem se dlouho neuměla vzdát. Za to Ti milá Ketodieto mnohokrát děkuji a doufám, že to spolu potáhneme ještě dál.

PS: Tvoje omelety doslova miluju.

PSS: Jsi vážně nejlepší kamarádka, pamatuj si to! 

Tvoje Tereza Brodská

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů