🌸 Jarní výprodej až –50 % 🌸 Také můžete využít ⚡ bleskovou slevu 20 % na vše nezlevněné.* Jen do čtvrtka s kódem FLASH20SALE

Václav Kopta

16. 11. 2015Tento článek vám zabere 2 min čteníredakce KetoDiet

"Díky KetoDiet jsem zkrotil tygra!"

Hubnoucí proměna s keto dietou – Václav Kopta

Můj vztah k jídlu je veskrze kladný, ale i strach z bílých plášťů je u mě docela dobře rozvinutý. A tak bylo potřeba řešit kilogramy přibývající s rostoucím apetitem. Navíc hodnoty krevních testů nebyly úplně ideální. KetoDiet se ukázala jako optimální řešení. Netrpěl jsem panickými ataky z hladu, ani návaly slabosti. Chtělo to jen ze začátku takzvaně "zkrotit tygra", který se ozýval z mých útrob. Ale zvládl jsem to a kila šla utěšeně dolů.

Důležitá je také praktičnost ketodiety: sáčky s polévkou, koktejl, nebo třeba i tyčinky si můžete přibalit do tašky a dá se tak zvládnout i náročný den, kterých mám v poslední době většinu.
Když k tomu přidáte zdravý pohyb a osobní, pozitivní přístup ze strany vašich "dohlížitelek", vyjde vám veskrze kladné hodnocení.

Kontrolní krevní odběry po dvou měsících užívání KetoDiet navíc ukázaly, že všechny sledované hodnoty mám nyní zcela v normě. Teď už je to jenom na mně a mé vůli, a tak s jednou mou filmovou postavou pravím: Vydrž Prťka, vydrž!! (smích)

Václav Kopta

Vybrat si svůj dietní plán KetoDiet

Zdroj fotografií: archiv Václava Kopty 

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů