🌜 Night Shopping –24 % téměř na vše* s kódem NIGHT2D4 🌛 Do neděle probíhá také 🌸 jarní výprodej se slevami až 50 %.

Během hubnutí jsem se naučila poslouchat své tělo

4. 12. 2018Tento článek vám zabere 4 min čteníredakce KetoDiet

Simona z Prahy se s nadváhou potýkala celý svůj život. S jejími kily to bylo jako na houpačce, chvíli hubla a pak zase přibírala. Po těhotenství se její hmotnost zhoupla směrem nahoru a už s ní nedokázala hnout. Přihlášení do projektu Hubne celé Česko brala jako výzvu. Chtěla udělat něco jen pro sebe a cítit se zase dobře.

Simona, usměvavá účastnice projektu Hubne celé Česko v černé halence a pestrém sáčku, pózuje pro KetoDiet

„Zadýchávala jsem se i při chůzi do schodů“

Simona je milá a energická dáma, která při každém setkání hýří dobrou náladou. Něco ji ale přeci jen trápilo, ve svých 42 letech by konečně ráda zhubla. Kvůli své nadváze a špatné fyzičce nestačila při sportování tempu ostatních členů svojí rodiny. Omezení cítila ale i při běžných aktivitách. Potíže měla při ranním vstávání a při chůzi do schodů se zadýchávala. Sice začala pravidelně cvičit, ale s kily to vůbec nehlo. Proto se rozhodla vyzkoušet proteinovou dietu.

Špatné stravovací návyky hodí za hlavu

Simona už pár diet v minulosti držela, ale vždycky se dostavil jo-jo efekt a shozená kila nabrala zase zpátky. Do hubnutí s KetoDiet se ale pustila s opravdovým nadšením a s očekáváním, že nadobro změní svoje špatné stravovací návyky. Byla zvyklá většinou jen na jedno jídlo denně, a to až večer po návratu z práce a často se neubránila ani sladkostem.

Základem úspěchu je jíst pravidelně a dodržovat pitný režim

První týdny s KetoDiet zvládla bez problémů, sice se občas dostavily menší krize, ale ty rychle zažehnala. Ze začátku si musela zvyknout jíst pravidelně, hlídat si odstup mezi jednotlivými proteinovými jídly a bylo třeba se naučit dodržovat i pitný režim, to je totiž podle Simony základ úspěchu. Do svého jídelníčku zařadila i spoustu zeleniny, které konečně přišla na chuť.

Když úspěšně zvládla první krok, měla upřímnou radost, protože se zase mohla posunout dál. Od druhého kroku dietního plánu byl totiž její jídelníček ještě pestřejší a mohla si konečně dopřát i svá oblíbená rajčata. Hubnutí bylo o to příjemnější. Proteinová jídla a nápoje Simoně moc chutnaly a je přesvědčená, že z pestré nabídky KetoDiet si vybere každý. Protože je ale Simona milovnicí všeho sladkého, jí samotné nejvíc zachutnaly proteinové tyčinkycroissant. Ráda si dá ale i proteinové těstovinychleba.

Jídelníček naruby

S proteinovou dietou začala Simona o jídle přemýšlet a naučila se spoustu nových receptů, které na stránkách KetoDiet objevila. Proteinová jídla jsou většinou jednoduchá na přípravu a časově nenáročná. Nastala i velká změna v jídelníčku, doma jí teď nechybí zelenina, drůbeží maso, ryby a samozřejmě spousta produktů KetoDiet. „Některá proteinová jídla jsou součástí mého jídelníčku i po dietním plánu. Se zdravým životním stylem jsem totiž s ukončením projektu neskončila a pokračuji dál.“

Během hubnutí nezůstalo jen u diety, Simona se aktivně zapojila i do cvičení se svojí dietní koučkou a začala chodit na hodiny pilates. A kilogramy šly dolů. Proměny si samozřejmě všimlo i její okolí a blízcí ji začali chválit, takže mohla být se svými výsledky opravdu spokojená. Dietní koučka Lucie Zychová z Hypoxistudia jí byla velkou oporou po celou dobu hubnutí a staly se z nich dobré přítelkyně. Za odměnu si dokonce naservírovaly společnou týdenní dovolenou u moře.

„Hubne celé Česko pro mě byla jedinečná příležitost, jak se nastartovat. Díky tomu jsem se konečně zbavila kil navíc, které mě trápily celý můj život, za to chci poděkovat celému týmu KetoDiet. V dnešní uspěchané době je příjemné zjistit, že jsou stále ještě lidé, kteří dělají svou práci s láskou.“

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů