🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

Chtěla jsem se líbit sama sobě

10. 4. 2017Tento článek vám zabere 2 min čteníredakce KetoDiet

Jmenuji se Alena. Při výšce 175 cm jsem vážila 110 kg. Držela jsem spoustu diet, ale u žádné jsem nevydržela až do konce. Ketodietu jsem poznala díky mojí kamarádce, která mi ji doporučila. 

Alena, která zhubla s proteinovou dietou KetoDiet, na fotce již po své hubnoucí proměně.

Stačí jen chtít

Chtěla jsem zhubnout pro svůj osobní pocit, abych se sama sobě líbila. Vyhovovalo mi, že jsou jídla snadná a rychlá na přípravu, hodně mi to usnadnilo práci.  Když jsem byla mimo domov, stačilo vzít proteinová jídla do kabelky, a bylo vystaráno. Od začátku jsem využívala pomoc ze strany KetoDiet výživových poradkyň, protože jsem si nebyla jistá co a jak. Po chvíli jsem se ale rychle zorientovala, a zjistila, že to není žádná věda. Naopak. Je to tak jednoduché, stačí jen chtít. 

Díky sportu lepší výsledky

První týden byl trošku náročnější, ale jakmile ho máte za sebou, je skoro vyhráno. Pak už si zvyknete a jde vše jako po másle. Každé ráno jsem pila vodu s citronem, to se stalo pravidelností a pěkně mě to nastartuje do nového dne. Z  jídel mi nejvíce chutnal proteinový nápoj a gulášová polévka. Po ukončení 3. kroku jsem se držela dál zdravého jídelníčku, jedla jsem pravidelně a dodržovala pitný režim. Skončení diety neznamená, že se hned vrhnu na sladké, to by všechno úsilí přišlo nazmar. Uvědomila jsem si, že jsem se přejídala, a hlavně na noc. Nezapomínám ani na sport. Díky němu ještě více podtrhnete své hubnoucí výsledky. Oblíbila jsem si i nové KetoDiet prote­inové těstoviny. Vý­borné, že se těstovin nemusíte vzdát ani v dietě. Pochutnáte si, ale nepřiberete. Skoro jako by člověk ani nedržel dietu, protože všechna proteinová jídla jsou tak dobrá. Protože chci ještě pár kilogramů shodit, budu pokračovat v redukci hmotnosti dál. A moc se těším, jak mi to bude ještě více slušet. 

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů