🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

Proměna gospelové zpěvačky Leony Gyöngyösi. Jaké bylo hubnutí s keto dietou?

16. 2. 2021Tento článek vám zabere 4 min čteníTereza Břízová

Nadváha se nevyhýbá ani známým osobnostem. Několik let byla součástí života přední české gospelové zpěvačky Leony Gyöngyösi. Lea se ale jednoho dne rozhodla, že zhubne a svá nadbytečná kila pošle k šípkům. Pro svou cestu za štíhlejším tělem si vybrala ketodietu. Podívejte se na její báječnou proměnu.

Hubnoucí proměna s keto dietou – Leona Gyöngyösi

Leo, prozraď nám, je ve světě showbyznysu velký tlak na to, aby měla žena dokonalou postavu?

Bohužel ano. Někdy mám pocit, že vzhled je důležitější než to, co umíte a čím okouzlíte. To platí hlavně pro média. Je smutné, že mnohdy vůbec neřeší, jak dokáží člověku ublížit.

Jsi maminkou 10letého Nicolase. Změnila se tvá postava po porodu?

A jak! (smích) Ještě v den porodu jsem měla krásně hladké bříško. Den poté mi popraskalo a objevily se strie. Ale nestydím se za ně, jsem na ně dokonce pyšná. Rodičovská láska je nepopsatelná a nikdy bych tuhle životní roli nevyměnila.

Proč ses rozhodla zhubnout s ketodietou?

To si pamatuji naprosto přesně. Ležela jsem tehdy u sebe doma na pohovce a “listovala” telefonem. Bylo to v první vlně pandemie Covid 19. Na Instagramu jsem narazila na KetoDiet a ani na vteřinu nezaváhala. Domů mi pár dní na to přišel ochutnávkový balíček a začala jsem hned. V té době jsem ze zdravotních důvodů nemohla sportovat. K tomu se přidal stres ze zrušených koncertů a rodinných problémů a já zkrátka potřebovala nějaký nový impuls. A najednou tu byl. Cítila jsem obrovskou vnitřní sílu. Chtěla jsem na sobě zapracovat a dokázat sama sobě, že to zvládnu.

Máš nějakou speciální motivaci?

Největší motivací jsem já sama sobě. Dala jsem si za cíl dostat se na váhu, kterou jsem v dospělosti nikdy neměla. Vrátila jsem se ke sportu a od základu jsem změnila své stravovací návyky. Našla jsem se v tom, co dělám. Přijala jsem se taková, jaká jsem, a mám se ráda.

Zmínila jsi stravovací návyky. Je při tvém povolání složité jíst pravidelně?

Přiznám se, že já jsem nikdy pravidelnost nedržela. To jsem se naučila až díky ketodietě. Začala jsem jíst poctivě 5 porcí denně a pravidelnost si držím i nadále.

Chutnají ti produkty KetoDiet?

Moc! Zamilovala jsem si kaše s čokoládovou příchutí od KetoDiet i KetoLife. Zbožňuji proteinové tyčinky s fíky a proteinové bagety. Teď u mě každopádně vedou nové low carb tyčinky od KetoLife.

Jaké bylo hubnutí s ketodietou?

Přiznávám, že začátek nebyl vůbec jednoduchý. Prošla jsem si sacharidovou chřipkou, která nebyla vůbec příjemná. Jakmile jsem ale překonala první týden a viděla první výsledky, šlo to najednou den ode dne snáz. Zhubla jsem opravdu hodně, spoustu lidí mi původní váhu vůbec nevěří. Nejsem ještě u konce cesty a dál pokračuji ke svému cíli.


"Dala jsem si za cíl dostat se na váhu, kterou jsem v dospělosti nikdy neměla."


Měla jsi někdy chuť to vzdát?

(Smích) Ano. A také jsem to několikrát vzdala. Vydržela jsem třeba týden a dostavil se první krach. Začala jsem znovu a přišel druhý krach. Následoval ještě třetí. Pak se ale něco zlomilo a další krize už nepřišla. Držela jsem dietní plán Intense a každý jeho krok jsem si prodloužila o měsíc. Teď už se stravuji low carb a mířím ke své vysněné váze. Zbývá mi už jen malý kousek.

Jak reaguje na tvou proměnu okolí?

Velmi pozitivně. Na začátku se sice našli i tací, kteří mě odrazovali s tím, že to bude trápení a stres, že budu pít jen nápoje. Vyvedla jsem je ale z omylu. Jídelníček jsem si poskládala ze všech KetoDiet produktů a naprosto mi to vyhovuje.

Leo, srší z tebe energie a obrovské charisma. Jak to děláš?

Děkuji za krásný kompliment. Snažím se být vždy přirozená. Netrápím se tím, co nemůžu ovlivnit. Žijeme jenom jednou a život je potřeba si užít, nikoliv jen přežívat. Miluji svou práci. Hudba léčí a dělá všechno tak nějak krásnějším. Mám své motto: Hudba uvolňuje ducha a okřídluje myšlenky.

Je něco, co bys chtěla vzkázat našim čtenářům?

Není ostuda vzdát to na začátku. Chvíli může trvat, než se člověk “otrká”. Když se ale pak kousnete a dokážete to, je to nepopsatelné. Ten pocit úspěchu je neskutečnou odměnou.

Podívejte se, které další celebrity zhubly s KetoDiet.

Foto: archiv Leony Gyöngyösi

Tenhle článek stojí za sdílení!

Tereza Břízová copywriter KetoDiet

Jako správný copywriter zásobuje náš blog novinkami ze světa proteinové diety, rozhovory o hubnutí a články z oblasti aktivního životního stylu.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů