💙 Happy Days na KetoDiet 💙 Sleva 20 % na nákup s kódem 20HAPPY24 📅 Jen do neděle.* 🚚 Na PPL výdejní místa teď doprava ZDARMA.

Monika z hubnoucí výzvy KetoDiet: „Byl nejvyšší čas začít hubnout.”

20. 7. 2021Tento článek vám zabere 3 min čteníTereza Břízová

Monice jste v naší výzvě vyhlášené ve skupině Moje KetoDiet přidělili 2. místo. Zaslouženě, její proměna je totiž dechberoucí. Svěřila se nám, jaká byla její cesta za vysněnou postavou.

Čtenářka Monika před svou hubnoucí proměnou a poté, co zhubla s KetoDiet

Moni, jak dlouho trvala vaše hubnoucí proměna?

KetoDiet mi dělala společnost zhruba pět měsíců během roku 2019. Povedlo se mi zhubnout mnohem rychleji, než jsem čekala. Od té doby si váhu držím.

Kdy jste se definitivně rozhodla, že začnete hubnout?

Když už jsem se na sebe nemohla dívat. Přispěli k tomu i lidé z mého okolí. Stále častěji jsem slýchala, že bych se sebou měla konečně začít něco dělat. 

Byla ketodieta jasnou volbou, nebo jste zvažovala jiné diety?

K proteinové dietě mně přivedla kamarádka. Sama s ní totiž úspěšně zhubla. A nakonec jsem zjistila, že nebyla jediná, komu KetoDiet pomohla. Takže jsem se moc nerozmýšlela, zkusila to taky a vyšlo to.


“Díky KetoDiet teď žiju lepším životem.”


Jak probíhalo Vaše hubnutí?

Překvapivě dobře. Přijde mi důležité správně si to nastavit v hlavě. Mně se to povedlo a diety jsem se držela o sto šest. Ani na chvilku jsem neměla chuť to vzdát. Celou dobu jsem měla před očima svůj cíl. Však bylo taky načase. (smích)

Které proteinové jídlo jste si nejvíc oblíbila?

Začala jsem hubnout s proteinovými nápoji. Ty mi chutnají opravdu moc. Později jsem přidala i jídla. Nejvíc ujíždím na proteinovém croissantu s máslovou příchutí. No a pak jsem si asi vytvořila závislost na proteinových tyčinkáchsušeném mase.

Jak jste se svou proměnou spokojená?

Strašně moc. Konečně jsem tam, kam jsem se spoustu let chtěla dostat. Je to neuvěřitelné, ale vážím teď stejně jako za svých školních let.

Na co jste nejvíc pyšná?

Největší radost mám z toho, že už nejsem koule. (smích) Kdyby ještě žili mí rodiče, měli by ze mě radost. Maminka byla nešťastná z toho, kam jsem se až dostala. Na tak morbidní váhu.

Jak reagovalo na „novou“ Moniku Vaše okolí?

Velice kladně. Co si budeme povídat – štíhlí lidé vedou. Je to tak zažité a platí to. Ale to není to jediné, co mě těší. To, že jsem zhubla, mi pomohlo i po zdravotní stránce. Mám rozdrcený kotník a původní hmotnost mu rozhodně neprospívala.

Jaký je Váš současný životní styl?

Často chodím do fitka a na horolezeckou stěnu. No a hlídám si sacharidy. Občas ale taky hřeším. Ono asi všeho s mírou. Důležité je, aby se člověk cítil dobře. 

Co se Vám jako první vybaví, když se řekne KetoDiet?

Super pocit z dosažení cíle. Radost, kterou konečně mám z pohybu. To, že teď žiju lepším životem.

Tenhle článek stojí za sdílení!

Tereza Břízová copywriter KetoDiet

Jako správný copywriter zásobuje náš blog novinkami ze světa proteinové diety, rozhovory o hubnutí a články z oblasti aktivního životního stylu.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů