💙 Happy Days na KetoDiet 💙 Sleva 20 % na nákup s kódem 20HAPPY24 📅 Jen do neděle.* 🚚 Na PPL výdejní místa teď doprava ZDARMA.

Srdcová záležitost KetoDiet

29. 1. 2018Tento článek vám zabere 4 min čteníredakce KetoDiet

Jmenuji se Ondra Kubáček. Jako redaktor magazínu LUI.cz jsem přijal výzvu KetoDiet a pustil jsem se do hubnutí s proteinovou dietou. Přeci jenom to pro mě byl krok do neznáma, protože jsem ještě žádnou dietu nikdy nedržel. Začátek hubnutí jsem nechal schválně až po létě, protože jsem si chtěl užít svoji nadcházející letní dovolenou se vším všudy. Během léta se mi tu a tam do hlavy vkrádaly zbytečné obavy, co a jak bude.

Redaktor magazínu LUI.cz Ondra Kubáček, který přijal výzvu a začal hubnout s KetoDiet.

Konečně pravidelný jídelníček

Na samém začátku jsem se setkal s Martinou Dvořákovou, výživovou poradkyní KetoDiet, a domů jsem si rovnou odnesl balíček proteinových jídel a nápojů. Dolehl na mě obrovský strach, že budu trpět hlady jako zvíře, anebo sáhnu po něčem, co do mého nového jídelníčku vůbec nepatří. Obavy se ale ukázaly jako naprosto zbytečné. Ba naopak, před dietním režimem se můj jídelníček skládal maximálně ze 2 jídel denně (katastrofa), teď jsem jedl naprosto pořád. Dávat si pravidelně 5 jídel denně bylo pro mě obrovskou změnou. A navíc jsem ještě hubl.

S KetoDiet i na dovolenou

Během hubnutí mě čekala 3 denní dovolená v Londýně. První co mě v té souvislosti napadlo bylo, že mi na letišti zabaví “podezřelé” sáčky s proteinovými jídly a nápoji (smích), ale k ničemu takovému nedošlo. Ještě jsem si pochvaloval, jak mě moje dovolená v Londýně vyšla oproti běžnému jídlu levně. I na dovolené jde hubnout podle plánu, ne že ne.

Pochval není nikdy dost

Během prvních 3 týdnů jsem si nijak výrazně své hubnutí nepřipouštěl. Je pravdou, že mi byla trika volnější a kalhoty mi padaly, ale nic zásadního. Zatím (smích). Až reakce mého okolí mi dala jasně najevo, že je na mě něco jinak. Začal jsem se více pozorovat, a objevoval výrazné  změny v obličeji a v pase. I moje dietní koučka KetoDiet mě při vážení pochválila a složila kompliment, jak vypadám dobře. Však to znáte, pochval není nikdy dost (smích). Ve druhém kroku jsem si mohl přidat 1 běžné jídlo bohaté na bílkoviny. Ráno jsem si připravoval vajíčka, na oběd například kuřecí plátek se salátem. Když moje kulinářské nápady došly, inspiroval jsem se recepty na stránkách KetoDiet. Zamiloval jsem si recept na květákovou pizzu. A nejen já. Můj přítel a sestra se po ní mohli také utlouct.

Nové oblečení raději až na konci hubnutí

S váhovými úbytky jsem se hned vrhl na nakupování nových kalhot. Pokud vám ale smím poradit, počkejte s výměnou šatníku až nakonec dietního plánu. Kalhoty, které jsem si s nadšením koupil, mi za týden byly zase velké a šel jsem je měnit za menší (smích). Abych ještě podtrhl dosavadní skvělé hubnoucí výsledky, obnovil jsem si členství ve svém fitku a začal cvičit. Měření a vážení dopadlo skvěle a já se mohl vrhnout na poslední krok dietního plánu. 

Hmotnost si udržím

Po 9 týdnech se moje hubnutí nachýlilo ke konci. KetoDiet jsem si moc oblíbil, a bude se mi upřímně stýskat. Začal jsem si plnými doušky užívat, že mě okolí chválilo o sto šest. Co víc si přát? Samozřejmě se našli tzv. rejpalové, kteří mi předpovídali, že shozené kilogramy zase zpět naberu a dostaví se jojo efekt. Z těchto řečí si nic nedělám. Naopak, ještě více mě to povzbuzuje. Dostal jsem k dispozici i vzorové jídelníčky, abych zbytečně netápal v mém zdravějším životním stylu. Rozhodně si chci svou novou hmotnost udržet.

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů