💙 Happy Days na KetoDiet 💙 Sleva 20 % na nákup s kódem 20HAPPY24 📅 Jen do neděle.* 🚚 Na PPL výdejní místa teď doprava ZDARMA.

Štíhlejší jako dárek k jubileu

15. 6. 2016Tento článek vám zabere 2 min čteníredakce KetoDiet

Jmenuji se Hanka a jsem ředitelka ZŠ. Hlavní motor, proč jsem se do hubnoucího projektu s KetoDiet na ženském serveru žena-in.cz přihlásila, byla oslava mých 60. narozenin. Mým největším přáním bylo blýsknout se před rodinou a přáteli o několik kilogramů lehčí. Nechtěla jsem se sama za sebe stydět a cítit se jako koule.

Ředitelka základní školy Hanka, která se rozhodla zhubnout s KetoDiet.

Sbohem, chlebíčku s pomazánkou

V minulosti jsem držela už několik diet. Úspěch se dostavil, ale bohužel po skončení přísného režimu jsem opět přibrala. Vždycky jsem aktivně sportovala, ale bohužel přišly zdravotní potíže, a kila šla tím pádem nahoru tak nějak sama. Proto jsem si řekla, že je opravdu čas začít se sebou něco dělat. Loučila jsem se tak trochu s „normálním“ jídlem, a v duchu jsem si říkala: „Sbohem, chlebíčku s pomazánkou.“

Úplně se mi změnil jídelníček, protože jsem začala jíst 5 Ketojídel denně. Konečně přišla ta změna a já jsem dodržovala pravidelný jídelníček. To je hrozně důležité. Cítila jsem se najednou lépe. Lehčí na těle, ale zároveň i na duši. Vždycky jsem chodila na jógu a musím podotknout, že během hubnutí se mi začalo cvičit mnohem snáz. I to bylo dalším velkým plus.

Příprava pro život po KetoDiet

Dostala jsem skvělou příležitost něco pro sebe udělat a moc jsem si jí vážila. Doufám, že jsem snad někoho dalšího i inspirovala. Začala jsem si najednou všímat, že lidí s nadváhou je hodně. Rozhodně bych do této proteinové diety šla znovu, a to i bez KetoDiet projektu. Hubnout není žádná sranda, ale pokud máte dobrý dietní plán, pevnou vůli a výdrž, jde to!

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů