💙 Happy Days na KetoDiet 💙 Sleva 20 % na nákup s kódem 20HAPPY24 📅 Jen do neděle.* 🚚 Na PPL výdejní místa teď doprava ZDARMA.

Strach ze zdravotních problémů

30. 5. 2017Tento článek vám zabere 3 min čteníredakce KetoDiet

Jmenuji se Irena. Ve svých 56 letech jsem nebyla spokojena se svojí postavou a navíc se přidal strach ze zdravotních problémů. Hlavně z nebezpečného vnitřního tuku. Při výšce 168 cm jsem vážila skoro 83 kg. V tom mi přišla do života ketodieta.

Čtenářka Irena, která zhubla s proteinovou dietou ketoDiet, ve světle zelených šatech v černých lodičkách, se usmívá.

Jednička mezi dietami

Držela jsem několik diet a pokaždé s úspěchem.  Žádná dieta ale neměla takové účinky jako KetoDiet. Hubla jsem s chutí, jako by se ani o dietu nejednalo. Doporučil mi ji kamarád na základě výsledků svých klientek. Ani minutu jsem neváhala. Nabídka na hubnutí přišla v pravou chvíli a já se účastnila hubnoucí proměny ve Fitstudiu Pohoda V Ústí nad Orlicí. Informace o KetoDiet jsem si hledala na webu, kde je vše dobře popsané a vysvětlené. Nejednou jsem využila služeb KetoDiet online poradce, opravdu výborná věc, když si nevíte s něčím rady. 

 I bez vína to jde

Po 14 dnech proteinové diety jsem se cítila o poznání lépe. Váha šla dolů a i centimetry v pase ubývaly. Ráno jsem startovala koktejlem, pokračovala polévkou nebo kaší. K obědu jsem si připravila například opečenou zeleninu, žampiony nebo hlívu s proteinovou omeletou. Ke svačině 2 proteinové tyčinky, někdy nápoj nebo hrst ořechů. Snažila jsem se jídla střídat. Nejvíce mi chutnala kuřecí polévka a omelety. Chyběla mi moje oblíbená večerní sklenička vína, ale nebylo to nic dramatického. Lidé z mého okolí si změny všímali, a to mě moc potěšilo. Děvčata ze cvičení obdivovaly můj štíhlejší pas, a i moje maminka nebo soused mě pochválili.

Návrat sebevě­domí 

Člověk by se neměl vzdávat svých snů, a proto chci shodit 4 kg ještě dolů. Uvítala jsem, že proteinová jídla a nápoje nebyly jednotvárné, a bylo z čeho vybírat. Můj jídelníček během diety byl dostatečně pestrý a já ani jednou netrpěla hlady. Samozřejmě, že občas se mi zastesklo po běžném jídle, ale překonala jsem to bez větších problémů. Mojí největší chybou před KetoDiet byla nepravidelnost ve stravování. To si člověk uvědomí bohužel až zpětně. Udělalo mi velkou radost, když jsem oblékla svoje staré kousky ze skříně a musím přiznat, že jsem se cítila mladší. A co se změnilo po KetoDiet? Určitě přemýšlím víc o tom, co jím, vařím zdravěji a dívám se na složení potravin. A co je nejlepší? Opět jsem začala cvičit.

Každá žena, která zhubla, mi dá určitě za pravdu, že se shozenými kilogramy se vrátilo zpět i ztracené sebevědomí.

Chcete zhubnout stejně jako paní Irena? Vyberte si svůj dietní plán a pusťte se směle do toho.

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů