🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

Jitka Zelenková

25. 2. 2017Tento článek vám zabere 4 min čteníredakce KetoDiet

 „KetoDiet se stala mojí kamarádkou.“

Hubnoucí proměna s keto dietou – Jitka Zelenková

Opravdu nerada se zbavuji hezkých věcí ze svého šatníku. Mnohokrát se mi totiž stalo, že přesně v momentě, kdy jsem něco vyřadila a rozdala, okamžitě jsem to znovu nutně potřebovala. Pak se mi ale postupně začaly hromadit věci, které jsem si nemohla obléct a já si neustále opakovala: "nechám si je, vždyť do nich zhubnu" (také tu větu znáte, že?). Jenomže věcí bylo čím dál víc, a já rázem věděla, že nutně potřebuji novou kamarádku. Dieta je podle mého totiž něco, s čím se buď skamarádíte a výsledky vám vydrží, nebo také ne.

Moje seznámení s KetoDiet

Vyzkoušela jsem snad všechny diety světa (inu která žena, by nechtěla vypadat dobře) a pátrala jsem po něčem, co bude mít trvalejší efekt a bude mě to i bavit. Na jednom koncertě mi kolega doporučil, ať vyzkouším KetoDiet. A než jsem se stačila nadechnout, vytočil telefonní číslo na nutriční terapeutku KetoDiet. Sympatická výživová poradkyně Martina Weisserová mi do Prahy přivezla na zkoušku velkou krabici plnou proteinových koktejlů, tyčinek, polévek, kašiček a omelet a ochotně mi vysvětlila, jak se věci mají a co mě čeká. Láskyplně jsem krabici objala a v hlavě se mi rozblikalo světýlko - teď nebo nikdy! V krabici s proteinovou dietou KetoDiet byl též přesný rozpis co se smí, co ne a jak na to, takže i kdybych na něco zapomněla, stačilo mrknout.

Hlavní je mít motivaci

Když jsem tu plnou krabici dovlekla do 6.patra - jako naschvál nejel výtah - měla jsem jasně vytyčený cíl. "Za pětašedesátiny krásnější!". V červnu mě totiž mělo tohle číslo v podobě narozenin potkat. 21. dubna jsem se začala kamarádit s KetoDiet. Po 14 dnech naše nové kamarádství prošlo zatěžkávací zkouškou, protože kila se nepohnula. Smutně jsem stála na váze a měla depresi. Ale urputně jsem si říkala: "to zvládneš, vydrž!" A k tomu všemu se nesmíte dotknout ani kapky vínečka. Takže pesimistická nálada a ani decinka vínečka... Katastrofa. :)

Ale byla jsem rozhodnutá a ejhle! Náhle a nenápadně jsem byla o něco lehčí. Nálada se podstatně zlepšila a když jsem za měsíc oblékla sáčko, které jsem měla na sobě asi dvakrát v roce 2007, věděla jsem, že jsem na dobré cestě. O to víc jsem proteinovou dietu KetoDiet důsledně dodržovala. Za další měsíc, to už jsem byla v třeboňských lázních Aurora, kde jsem ke svému proteinovému jídelníčku začala každý den cvičit, jsem měla o dalších pár kilogramů méně. Začala jsem normálně, ale pravidelně jíst, 5krát až 6krát denně. Nesmíte hladovět a s KetoDiet, to zdůrazňuji, hlad prostě nemáte!

KetoDiet mě naučila správně se stravovat

Po skončení mého dietního plánu jsou kila navíc pryč a i to vínečko si (s mírou) dám. Proteinová dieta KetoDiet mě naučila nemít chuť na sladké, což byl můj největší problém a také jíst ve správný čas správná jídla. Jako pojistku mám vždy s sebou proteinový koktejl, když nemám čas a nebo jsem v autě. Nechci se pak hlad řešit fastfoodem. Moje nová kamarádka KetoDiet se osvědčila jako příjemný a hlavně spolehlivý společník v mém novém, "lehčím" životě.
Vřele ji doporučuji.

Vaše Jitka Zelenková

Vybrat si svůj dietní plán KetoDiet

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů