🌸 Jarní výprodej až –50 % 🌸 Také můžete využít ⚡ bleskovou slevu 20 % na vše nezlevněné.* Jen do čtvrtka s kódem FLASH20SALE

Anna K.

10. 5. 2017Tento článek vám zabere 2 min čteníredakce KetoDiet

„A ejhle, o velikost štíhlejší! A cítím se fajn!“

Hubnoucí proměna s keto dietou – Anna K.

Odmalička jsem velký jedlík, a sladkému nemůžu odolat. Nikdy jsem si snězené kalorie nemusela hlídat. S přibývajícím věkem jsem ale zjistila, že už mému metabolismu odzvonilo, a není tak rychlý. Navíc mám rozkolísané hormony po chemoterapii. Začala jsem se zakulacovat, a po nějaké době jsem si řekla A DOST! Setkala jsem se s výživovou poradkyní KetoDiet Martinou Dvořákovou. Hodně jsme probíraly, co pro mě ketodieta bude znamenat, jestli to není problém i proto, že jsem vlastně doživotní onkologický pacient, jak bude můj jídelníček vypadat a tak dále. Pomohlo mi to se rozhodnout a pustila jsem se do hubnutí s KetoDiet. Navíc tuto proteinovou dietu chválili i moji kamarádi. A ejhle, šlo to, kilogramy navíc byly pryč!

A i když teď mám trošku „volnější“ období, už vím, jak se závislosti na cukru zbavit. Je to prostě taková droga .. dáte si ho jednou, dvakrát a závislost je tu. Navíc není cukr vůbec vhodný právě při onkologických onemocněních.

Zdroj: idnes.cz

Chcete hubnout stejně jako Anna K? Vyberte si svůj dietní plán a pojďte do toho! 

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů