🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

Díky KetoDiet jsem změnila svůj životní styl

15. 11. 2018Tento článek vám zabere 3 min čteníredakce KetoDiet

Vykročit na cestu za lepší postavou nebývá procházka růžovou zahradou. Své o tom ví i Silvie, které trvalo dlouhých deset let, než se odhodlala ke změně. Ve svých 37 letech se rozhodla se svou nadváhou rázně zatočit a zbavit se tak i svých zdravotních problémů.

Sympatická Silvie, která zhubla s KetoDiet, na fotce v černé halence a modrých džínách

10 let jsem se k hubnutí odhodlávala

Nadváha mě trápila několik let, ale jsem hodně společenský a pohodlný člověk, tak jsem se klidně cpala dál a moc jsem svoje kila navíc neřešila. Pak nastal zlom. V 37 letech jsem začala mít takové problémy se zavodněním a otékáním nohou, že jsem nemohla pomalu ani chodit. To byl první impuls k tomu, začít se sebou něco dělat. Upravila jsem svůj jídelníček a začala se pravidelně hýbat. Kila šla pomalu dolů, ale já jsem chtěla zhubnout víc. Proto jsem se rozhodla vyzkoušet proteinovou dietu KetoDiet.

Změny si všimlo i mé okolí a to mě hnalo dál

Už po 14 dnech jsem začala pociťovat velké změny, hlavně na oblečení, které na mě doslova viselo. Má proměna samozřejmě nezůstala bez povšimnutí. Nebudu vám lhát, bylo příjemné poslouchat, jak mě okolí chválí, to mě motivovalo pokračovat dál. Rodina, manžel, přátelé a kolegové z práce mi drželi palce a podporovali mě, abych to nevzdávala. Když moje tchýně viděla výsledky, kterých jsem s KetoDiet dosáhla, rozhodla se do toho jít taky.

I na cestách mám proteinové jídlo pořád u sebe

Nejlepší na KetoDiet je, že mi opravdu chutná. Navíc si nemusím s přípravou proteinových jídel a nápojů lámat hlavu a mám je pořád u sebe. To je při mé práci hodně velké plus. Když jsem šla na schůzku, přibalila jsem si do kabelky proteinové tyčinky nebo chlebík. Stejně tak, když jsem šla večer posedět s přáteli. Díky KetoDiet jsem změnila celý svůj životní styl.

Dříve jsem do sebe ráno rychle něco hodila, pak jsem šla v práci na oběd, tam se nacpala velkou porcí jídla a večeři jsem neřešila prakticky vůbec. Nyní jím 5x denně kvalitní jídla, co mi chutnají, a sním toho daleko více, než kdy předtím. No, není to sen? :)

Ketojídel se nevzdávám ani po dietě. Nejvíc miluji polévky, rajčatovou a vývary. Ke kávě si dopřávám proteinové tyčinky, které jsou naprosto top! Občas si dám i smoothie a na oslavách sáhnu po proteinových chipsech, které jsou vynikající, stejně jako těstoviny, chleba a croissanty. No a o víkendu si k snídani smlsnu borůvkovou pěnu nebo panna cottu. Baví mě vařit podle vašich receptů a začala jsem vymýšlet i své vlastní. S KetoDiet jsem objevila potraviny, díky kterým je můj jídelníček zdravý a vůbec ne nudný.

Čas na kompletní výměnu šatníku

Díky KetoDiet mě čekaly příjemné starosti – výměna šatníku. Konečně jsem si mohla nakoupit kalhoty, džíny a sukně, které jsem si posledních 6 let netroufala nosit. Ale hlavně to pro mě s koncem dietního plánu nekončí. Pokračuji dál. Jsem totiž s novým zdravým životním stylem neuvěřitelně spokojená, cítím se úžasně a zdravotní problémy jsou pryč.

Celému týmu KetoDiet za to strašně moc děkuji! Bez vás bych to nedala.

Silvie

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů