💙 Happy Days na KetoDiet 💙 Sleva 20 % na nákup s kódem 20HAPPY24 📅 Jen do neděle.* 🚚 Na PPL výdejní místa teď doprava ZDARMA.

Natálie Kocábová

3. 6. 2018Tento článek vám zabere 3 min čteníredakce KetoDiet

„Ke KetoDiet se budu ráda vracet. Je to totiž nejen účinná, ale hlavně zajímavá zkušenost.“

Hubnoucí proměna s keto dietou – Natálie Kocábová

Hned na začátek musím říct, že ketodieta je jeden z mých největších objevů. Ještě před několika lety bych nevěřila, že se mi vůbec podaří zhubnout. Zuby nehty jsem to zvládla o jednu velikost, ale pak už nešlo dolů ani deko. Kolem mě navíc začalo hubnout s ketonovou dietou několik mých kamarádů a změny na jejich proporcích se vážně nedaly přehlédnout. 

Dala jsem na doporučení

Chvíli jsem dietní úspěchy svých známých přecházela s trochou hořkosti, ale když už asi po páté zaznělo slovo KetoDiet, dala jsem na doporučení a šla jsem do toho. Podotýkám, že jsem snažila zhubnout už nějakou dobu pod dohledem jedné nutriční poradkyně, která pomohla mé kamarádce shodit 10 kilo. U mě se ale všechny rady nějak míjely účinkem.

Popravdě, představa, že nebudu 9 týdnů pít alkohol, kouřit a socializovat se, mě děsila víc, než samotný dietní jídeníček (dietní plán MEDIUM, pozn. red.). Mám ráda dobré víno i společnost. Navíc jsem měla dojem, že tuhle dvojku potřebuju ještě víc než kdy jindy, jelikož jsem byla poprvé po 15 letech single. Věděla jsem, že nebudu v pohodě, dokud nebudu spokojená s tím jak vypadám a jak se cítím, takže jsem do toho šla. Světe div se, zvládla jsem to v pohodě. Člověk si brzy zvykne a nejen to, mně se naopak nechtělo s dietou přestat.

Pohodlná a účinná dieta

Je to svým způsobem pohodlné. Krom produktů KetoDiet a zeleniny nekupujete nic navíc. Víte přesně co a v kolik budete jíst a vlastně vás skládání jídelníčku přestane otravovat. Nemusíte se o nic starat, nemáte hlad a výsledky jsou vidět téměř od prvního dne (teď trochu přeháním, ale mně stačilo pár dní a číslo na váze se konečně pohnulo tím správným směrem!). Na vážení jsem se skoro až těšila a i když se to na váze jeden den neprojevilo, stejně jsem věděla, že hubnu, protože jsem to fyzicky cítila.

Chtěla jsem rychle zhubnout

Nejsem svým založením právě BIO-EKO člověk a těžko vám budu vykládat, jak jsem se od začátku chtěla naučit jíst pravidelně a zdravě. Já chtěla prostě jen zhubnout. Ideálně rychle a hodně. Poprvé v životě jsem přišla na dietu, která mi to umožnila. Mimo jiné člověk zjistí, nakolik cukr funguje jako droga, a že se bez něj dá žít vlastně mnohem líp. S KetoDiet jsem zhubla celkově třikrát. Poprvé jsem potřebovala zhubnout pořádně, a to se povedlo. Pak jsem chtěla dát dolů ještě pár kil a potřetí jsem rozhodla zhubnout po porodu, s dietním plánem Intense. Ke KetoDiet se budu ráda vracet. Prostě a jednoduše to funguje.

Zdroj fotografií:
Petr Florián
Úvodní fotka článku: FB Natalie Kocab

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů