💙 Happy Days na KetoDiet 💙 Sleva 20 % na nákup s kódem 20HAPPY24 📅 Jen do neděle.* 🚚 Na PPL výdejní místa teď doprava ZDARMA.

Povedlo se mi změnit jídelníček

1. 11. 2018Tento článek vám zabere 4 min čteníredakce KetoDiet

Ivana, matka tří synů a babička ročního vnoučka, se ve svých padesáti letech musí hodně otáčet. Pracuje jako nezávislá kosmetická poradkyně a vizážistka. Jedna z mála věcí, se kterou ale ve svém životě spokojená nebyla, byla její vlastní postava. Jak se s kilogramy navíc vypořádala?

Kosmetická poradkyně a vizážistka Ivana, která se rozhodla zhubnout pomocí proteinové diety.

Co mě léta trápilo, byla nadváha

Učím ženy, jak pečovat o pleť a jak se líčit. Moje práce mě baví a naplňuje, je to můj koníček. Co mě ale léta trápilo, byla moje nadváha. Kvůli kilogramům navíc jsem byla extrémně zavodněná a otékaly mi kotníky. V té době jsem totiž se svými 166 cm oblékala kalhoty velikosti 46. Právě to mě donutilo navštívit pražskou kliniku estetické medicíny Petra Clinic, kde jsem absolvovala úvodní diagnostiku. Zjistila jsem, že moje tělo trpí nedostatkem živin. Bylo tak zapotřebí radikálně změnit jídelníček.

Zvolila jsem KetoDiet jako způsob, jak se zbavit trápení

V Petra Clinic jsem také potkala Martinu Dvořákovou, výživovou poradkyni, která mi doporučila proteinovou dietu KetoDiet jako způsob, jak se zbavit mého trápení. Pustila jsem se do dietního plánu INTENSE na 12 týdnů, kdy jsem jedla 5x denně proteinová jídla od KetoDiet v kombinaci s vlastními. V úvodu 1. fáze, kdy se snižují sacharidy na 30 g denně, abych se dostala do ketózy, jsem se bála, jestli nebudu mít chuť na sladké nebo hlad. Obavy ale byly zbytečné. Od prvního dne jsem se cítila fajn a plná energie. A navíc, k mé radosti, kila a centimetry ubývaly a já se cítila čím dál tím lépe. Výrazná změna byla znatelná už po pár týdnech. Proměny si samozřejmě všimly i moje kamarádky, které se dokola ptaly, jak jsem to dokázala. Byla jsem tak nadšená, že jsem postupně přidávala pohyb. Oblíbila jsem si rychlou chůzi a tanec. Po pár týdnech jsem zjistila, že se i má kondička zlepšuje a šatník potřebuje vyměnit, protože mi je vše velké.
 

Jak kilogramy a centimetry ubývaly, cítila jsem čím dál tím lépe

Nízkosacharidovou stravu neberu jako dietu, ale jako restart a nový stravovací režim, u kterého už zůstanu. Kdybych začala jíst tak, jako před první návštěvou kliniky, kila mám zase nahoře. Snažím se proto v jídelníčku hlídat sacharidy a bílkoviny a nechávám se inspirovat ketorecepty nebo recepty přímo od Martiny.

Celá moje cesta hubnutím s KetoDiet trvala 3 měsíce a po celou tu dobu mi byla podporou jak moje rodina, tak Martina Weisserová se svými radami a tipy v dietě. V současné době jsem už 4 měsíce po dietě a mohu říct, že si svou váhu i cm stále držím. Můj tajný tip? Nový jídelníček si občas zpestřím nějakou tou proteinovou tyčinkou nebo nápojem od KetoDiet.

Cítím se skvěle, ale přesto ještě nekončím, jedu dál...

Za péči bych ráda poděkovala salónu Petra Clinic, paní Petře Řehořkové a celému jejímu týmu, cítila jsem se u nich vždy nádherně a spokojeně. Moje poděkování patří i návrhářce Evě Hrachovcové a kadeřnici salonu Cherubino, které se na mojí proměně podílely.

Děkuji také paní Martince Dvořákové za její přístup, po celou dobu mi byla v dietě velkou oporou. V začátcích jsme byly ve spojení docela často, mohla jsem se na ní kdykoliv obrátit pro radu, vždy hned reagovala a spolupráce s ní pro mě byla příjemná. Za to jí moc děkuji.

KetoDiet mohu všem jen doporučit.

Ivana

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů