💙 Happy Days na KetoDiet 💙 Sleva 20 % na nákup s kódem 20HAPPY24 📅 Jen do neděle.* 🚚 Na PPL výdejní místa teď doprava ZDARMA.

Sejroška

23. 1. 2017Tento článek vám zabere 5 min čteníredakce KetoDiet

„Konečně mám neskutečný příliv energie a stále dobrou náladu.“

Hubnoucí proměna s keto dietou – Sejroška

Lucie Schejbalová alias Sejroška je populární česká Youtuberka, jejíž vtipná beauty videa baví fanoušky všech generací. Sama na sobě nenechá nit suchou, a tak se může zdát, že ji ani vlastní nedokonalost v podobě kil navíc nemůže rozhodit. Přesto se s náruživostí sobě vlastní pustila do hubnutí s proteinovou dietou.

Vždycky jsem byla takový buřtík

S nadváhou jsem se potýkala odmalička, ale nikdy jsem se tím moc netrápila. Vždycky jsem byla takový buřtík, ale všichni kolem mě brali takovou, jaká jsem, jako pohodovou holku se smyslem pro humor. A tak nebyl důvod svoje kila navíc řešit. Jenže i na ně nakonec došlo! Co žiju v Praze, podařilo se mi nabrat asi deset kilo, neustále sedím na zadku a taky všude jezdím autem. Začala jsem být taková neohrabaná, k tomu se přidaly bolesti zad a taky jsem už tři roky bez žlučníku, proto jsem se rozhodla s tím něco udělat.

Na hubnutí jsem se důkladně připravila

Loni na podzim přišla moje sestra s KetoDiet. Že s ní bude hubnout. Já jí říkala, že je to blbost, vůbec jsem tomu nevěřila. Sama jsem mívala takové ty záchvaty hubnutí, většinou na jaře, když se mi začaly zapalovat lejtka, ale nikdy to moc nefungovalo. Vydržela jsem to třeba měsíc, ale nezhubla jsem nic. Byla jsem z toho pak naštvaná a o to víc jsem se nacpala. A tělo si to pěkně uložilo. Ale pak jsem svou ségru začala pozorovat, kila jí šla dolů, najednou byla veselá a plná energie, to pro mě byla dobrá motivace jít do toho taky.

Na hubnutí jsem se důkladně připravila. Nechala jsem si udělat krevní obraz, ten teda nedopadl nic moc. Hodně jsem toho o proteinové dietě i načetla, nejen různé články od doktorů, pročetla jsem kompletně celé stránky KetoDiet a mohla jsem začít.

Jela jsem podle hubnoucího manuálu KetoDiet

V první fázi dietního plánu jsem jedla pět KetoDiet jídel a k tomu povolenou zeleninu, semena a ořechy. Ve druhé jsem si už dávala i jedno svoje jídlo, jako třeba lososa se salátem nebo něco s houbama. Třetí fáze byla už taková ta udržovací, kdy jsem měla dvakrát ketojídlo a tři jídla jsem si sama vařila, samozřejmě všechno v low carb režimu.

S dietou jsem vůbec žádný problém neměla, mně to prostě chutná. Mám ráda ty vaše ovocné příchutě do nápojů, pak mi chutnají proteinové tyčinkypolévky, nejvíc vývary a rajská, a taky jerky a croissant, který je moc dobrý. A ještě proteinový chleba, ten je opravdu super! O víkendu si dávám palačinky a občas i česnekovou placku, do které přidávám ještě zelí a sýr.

Během diety jsem začala chodit cvičit do fitka, bylo to jen takové kardio cvičení na kole a na pásu a přidala jsem ještě i běhání. Postupně jsem si dokonce zvyšovala zátěž, protože jsem se cítila mnohem líp a měla jsem víc energie.

Jsem úplně nový člověk

S dietou jsem se celkově tak jako “zmenšila”, jsou mi velké kalhoty a taky prstýnky, které nosím deset let. Nejvíc to šlo dolu přes stehna a přes boky. A taky mi přijde, že se mi zlepšila pleť a mám neskutečný příliv energie a stále dobrou náladu.

Moje hubnutí komentovali i fanoušci na sociálních sítích a reakce byly různé. Vždycky se najde někdo, komu se něco nelíbí, i když zhubnete, nikdy nic nebude dobře. Pokud začnete s dietou, ze spousty lidí z vašeho okolí se najednou stanou výživoví poradci a fitness kouči, kteří mají potřebu vám radit. To mě nejvíc bavilo.

Dietou jsem si vyčistila chutě a raději si teď dám něco zdravějšího

Pro mě je KetoDiet taková berlička, která mi pomohla naučit snídat, jíst pravidelně a pít víc vody. Objevila jsem taky plno nových potravin, které v mém jídelníčku dřív nebyly. Teď mi doma nechybí ořechy, arašídové máslo, losos, kuřecí maso a začala jsem se víc kámošit se zeleninou. Přijde mi, že jsem si dietou vyčistila chutě a raději si teď dám něco zdravějšího. Jsem úplně nový člověk. :)

Protože držím dietu už nějakou chvíli, určitě se mi nechce všechnu tu mojí snahu promarnit. Mám v plánu pokračovat v low carb, aby se nedostavil jo-jo efekt a nevrátily se zdravotní potíže, které jsem měla předtím. Ještě se sebou nejsem úplně spokojená, takže s dietou určitě nekončím a v novém roce se k ní zase vrátím.

Vaše Sejroška

 

Fotografie: Petr Kurečka

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů