💙 Happy Days na KetoDiet 💙 Sleva 20 % na nákup s kódem 20HAPPY24 📅 Jen do neděle.* 🚚 Na PPL výdejní místa teď doprava ZDARMA.

Už se nechci v plavkách stydět

20. 4. 2018Tento článek vám zabere 3 min čteníredakce KetoDiet

Jsem Gábina, vychovávám šestiletou dceru a učím angličtinu. Vážila jsem 114 kg a nebyla jsem se svojí postavou spokojená. Proto jsem se přihlásila do hubnoucí výzvy na ženském serveru zena-in.cz a společně s parťačkou Květou jsem se pustila do hubnutí s proteinovou dietou. Chtěla jsem se naučit správně stravovat a samozřejmě zatočit se svojí nadváhou, která mě v běžném životě limitovala.

Čtenářka Gábina, která se přihlásila do hubnoucí výzvy na ženském serveru zena-in.cz, se pustila do hubnutí s proteinovou dietou KetoDiet.

Zhubnout pro dcerku

Největším oříškem bylo nakupování oblečení. To mi může potvrdit snad každá žena, která bojuje s nadváhou. Obcházení obchodů a zkoušení oblečení byl nadlidský výkon. Touhu zhubnout posilovala moje dcerka. Moc jsem si přála s ní jít k bazénu a nestydět se za svoje tělo v plavkách. Chtěla jsem se vrátit na svých původních 80 kg. Ano, není to žádná „modelkovská” váha, ale považuji za důležité stanovit si reálný cíl a jít pomalými krůčky kupředu.

Chuť na sladké? Je pryč!

A tak jsem se pustila do hubnutí. Nastala obrovská změna. Jedla jsem konečně pravidelně, a to každé 3 hodiny. Chystala jsem si jídlo na celý den předem, protože jsem odcházela do práce před 7. hodinou ranní a vracela až kolem 18. hodiny. Najednou jsem přestala mít chuť na sladké a z mého pitného režimu zmizely slazené nápoje. A šlo to lehce. Okolí mi drželo palce a když vidělo, jak rychle moje kilogramy mizí, pustilo se stejně jako já do hubnutí s KetoDiet.

Rychlá jako blesk

Úvodní dny diety byly náročnější, protože jsem si zvykala na úplně nový režim, ale 2. krok dietního plánu jsem si doslova užívala. S nadšením jsem vařila jedno jídlo denně a zbytek jídelníčku se skládal z proteinových jídel a nápojů. Můj pohled na jídlo se změnil. Nyní si čtu složení a vybírám jen kvalitní potraviny. I v hlavě se mi vše převrátilo správným směrem, protože jsem začala být víc pozitivní, sršela jsem energií a jídlo mě tolik neunavovalo. A co se týče fyzické stránky, postřehla jsem, že jsem o poznání rychlejší. Kopeček, který chodím s dcerkou každé ráno do školy, jsem vyšla minimálně o třetinu času rychleji.

Hubne se dál

Protože jsem měla vyšší nadváhu, dietní plán jsem si prodloužila a s proteinovou dietou tak skončila o něco déle než moje hubnoucí parťačka Květa. Hubnutí ve dvou mohu jen doporučit. Skvělý pocit, že si můžete s někým v podobné situaci vyměňovat svoje pocity, úspěchy, nezdary, ale i recepty. Vzájemná podpora hraje důležitou roli. Konečně si budu moct nakoupit pěkné oblečení. Pozitivní reakce okolí a rodiny byly pomyslnou třešničkou na dortu. Jako při každém hubnutí projde vaše pevná vůle zkouškou ohněm, ale pokud budete dodržovat všechny zásady a pravidla KetoDiet, nadbytečné kilogramy poletí dolů. Rozhodně si chci udržet nový stravovací režim a v hubnutí pokračovat dál. Ráda bych shodila ještě 10-15 kg. Uvidíme, jak to půjde. Protože jsem i díky svéé pracovní vytíženosti zatím neměla čas zařadit sportovní aktivitu, teď to určitě napravím a výsledky budou ještě lepší.

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů