🌜 Night Shopping –24 % téměř na vše* s kódem NIGHT2D4 🌛 Do neděle probíhá také 🌸 jarní výprodej se slevami až 50 %.

Petra Janů

28. 4. 2015Tento článek vám zabere 2 min čteníredakce KetoDiet

“KetoDiet opravdu funguje. Bezpečně."

Hubnoucí proměna s keto dietou – Petra Janů

Mám pocit, že zhruba od svých třiceti let si váhu hlídat jednoduše musím. Asi jsem geneticky uzpůsobená tomu, že snadno tloustnu, a to i když koukám jen na nádherné obrázky v kuchařské knize (smích). Za ta léta se ze mne stal vyloženě ,,odborník" na zdravý životní styl, nejrůznější diety, nebo druhy cvičení. Teorii mám doslova a do písmene zvládnutou neuvěřitelně.

I přesto se mi čas od času podaří ,,nakynout" tak, že se bojím stoupnout na váhu. Upřímně se děsím čísla, které mi ukáže, hlavně po Vánocích a všech ostatních lenošivých svátcích. Tím nechci říct, že bych si občas nemohla v menším množství dopřát, no řekněte, co by to pak bylo za život, ale v mém věku se pak shazuje každé deko velmi, velmi těžko. A nejinak tomu bylo i letos.

Po novém roce jsem zjistila, že stěží dopnu kostýmy nebo džíny (dokonce i ty volnější, strečové) a halenky potichu praskaly ve švech. Řekla jsem si DOST, takhle to dál nepůjde. Jenom cvičení nezabírá a upravený jídelníček také nestačí. Co teď? V tom jsem při čtení ranních zpráv na internetu uviděla reklamu na ,,KetoDiet". Skoro to vypadalo, že si mě vyhlídla (smích). A jak jsem říkala na začátku – diet mám několik za sebou, s různými výsledky, tak proč bych nevyzkoušela tu, kterou všichni tolik vychvalují.

Musím říct, že už po deseti dnech, kdy mám pár kilogramů dole, jsem nadšená. Vůbec nemám hlad, nápoje, kaše, polévky i omelety jsou velmi chutné a nemusím se tak poohlížet po novém šatníku o větších velikostech. KetoDiet můžu vřele doporučit, protože opravdu funguje.

Vybrat si svůj dietní plán KetoDiet

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů