🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

Největší výhoda KetoDiet jídel a nápojů? Jednoznačně úspora času

30. 11. 2018Tento článek vám zabere 4 min čteníredakce KetoDiet

Svatba jediné dcery je výjimečnou událostí, a tak je důležité se na ni dokonale připravit. Pro Mirku z Pardubic to znamenalo zbavit se svojí nadváhy, aby jí to ve slavnostních šatech slušelo a cítila se dobře. To byl i důvod, proč se přihlásila do projektu Hubne celé Česko. Svatba byla naplánovaná na začátek léta a výzva zhubnout s proteinovou dietou tak přišla právě včas.

Mirka z Pardubic se usmívá. Podařilo se jí účinně zhubnout nadbytečná kila s KetoDiet.

Závislost na sladkém

Mirka s nadváhou bojovala už od dětství, pak přišlo sedavé zaměstnání, spokojené manželství a kila šla ještě nahoru. Byla sice zvyklá jíst 5x denně, ale v jídle se moc neomezovala. Její největší slabostí byla závislost na sladkém, a tak si hodně často dopřávala nějakou tu (ne)dobrotu mezi jídly. O vaření se doma většinou dělí s manželem, který je kuchař. S oblibou vaří klasickou kuchyni plnou omáček a kalorických jídel, o to je pak Mirky boj s nadváhou  složitější. Přestože Mirka nemá moc volného času, sportu se nevyhýbá, pravidelně chodí na chi-toning a občas zajde s dcerou do posilovny. V zimě jezdívá s manželem na běžkách a v teplých měsících na kole.

Původní obavy byly zbytečné

Do hubnutí naskočila s dietním plánem INTENSE. Ze začátku přišly obavy z hladovění, a tak si nebyla jistá, jestli to po nějaké chvíli zase nevzdá. Nějaké hubnoucí pokusy měla totiž už za sebou, ale u žádné diety moc dlouho nevydržela. Po prvním setkání s výživovou poradkyní KetoDiet ji ale obavy přešly a pustila se s chutí do diety.

První dny se cítila slabá a unavená, ale naštěstí to po nástupu ketózy rychle přešlo. Když jí chyběla energie nebo ji přepadly chutě, pomohla hrstka mandlí. První kontrolní přeměření u dietní koučky potvrdilo, že jde správnou cestou. Výsledky hubnutí byly vidět na první pohled a cítila se skvěle. Nejtěžší je překonat první týden, pak už je hubnutí hračka.

Opravdu chutná dieta

Mirku mile překvapila chuť proteinových jídel a nápojů a za jejich největší výhodu považuje, že jsou snadná na přípravu a uspoří tak s nimi spoustu času. Stačí jednoduše protřepat v  shakeru  a je hotovo. To bylo pro Mirku, kvůli jejímu pracovnímu vytížení, ideální.

Dietu Mirka doplňovala aktivním cvičením. Sice cvičila pravidelně už před začátkem hubnutí, v průběhu dietního plánu se však svěřila do rukou osobní trenérky a své úsilí ještě zvýšila. Díky cvičení pod dohledem a pravidelnému jídelníčku se Mirce postupně podařilo zbavit tuků a ty přeměnit na svaly.

Velkou oporou při hubnutí byla Mirce celá rodina, ale i kolegové v práci, se kterými se potkávala pravidelně ve fitku. Jejich podpora Mirku hodně motivovala.

Mirka z Pardubic - Hubne celé Česko

„Svůj cíl jsem si splnila”

Svůj cíl, s kterým šla do projektu Hubne celé Česko, si tak Mirka splnila. Konečně se svou nadváhou zatočila a spokojená se svým novým já si svatbu svojí dcery užila. Díky KetoDiet si navíc uvědomila, že většinu času tráví prací a nemá tak moc volného času. To byl i jeden z důvodů, proč se tolik odbývala. I během dietního režimu bylo těžké najít v jejím denním harmonogramu dostatek času na cvičení i na vaření. To určitě do budoucna změní a najde si každý den volnou chvilku jen sama pro sebe.

I po dokončení proteinové diety pokračuje Mirka v low carb režimu, dodržuje pravidelný jídelníček a stále si dopřává jedno až dvě ketojídla denně.

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů