💙 Happy Days na KetoDiet 💙 Sleva 20 % na nákup s kódem 20HAPPY24 📅 Jen do neděle.* 🚚 Na PPL výdejní místa teď doprava ZDARMA.

S KetoDiet jsem vůbec neměla pocit, že držím dietu

5. 12. 2018Tento článek vám zabere 3 min čteníredakce KetoDiet

Petra z Brna přibrala za poslední dva roky 20 kg, a to se odrazilo na její fyzické pohodě i na sebevědomí. Nechala se proto inspirovat úspěchy svých kamarádek, kterým se podařilo zhubnout díky dietnímu plánu KetoDiet a přihlásila se do našeho projektu Hubne celé Česko. Petra vložila plně svou důvěru do rukou profesionálů s přáním vrátit se na svojí původní hmotnost. Povedlo se?

Sympatická Petra z Brna, účastnice hubnoucího projektu Hubne celé Česko.

„Nechci se stydět v plavkách“

S výrazným nárůstem kil utrpělo Petry sebevědomí natolik, že se neodvážila svléknout ani do plavek. Její odhodlání zhubnout ještě před příchodem plavkové sezóny tak bylo opravdu velké a věřila, že se jí to proteinovou dietou určitě podaří.

S nezdravým a nepravidelným jídelníčkem je konec

Protože má Petra dvě zaměstnání a k tomu ještě 2 malé děti, moc volného času jí nezbývá. Vaření se ujímá spíš z povinnosti, a navíc ne moc často. Hlavní příčinou její nadváhy tedy byl nepravidelný jídelníček založený na uzeninách, bílém pečivu, těstovinách a slazených mléčných výrobcích a nechyběl v něm ani denní příděl jednoho až dvou piv. Největší výzvou pro Petru tak byla celková změna stravovacích návyků.

Snadné shazování nadbytečných kilogramů

První dny s proteinovou dietou zvládla Petra v pohodě. Její jídelníček se skládal z proteinových nápojůproteinových polévek, které jí moc chutnaly a které s chutí doplňovala povolenou zeleninou. Po pár dnech tak zaznamenala i první hubnoucí úspěch. Poté, co stoupla na váhu, zjistila, že kila navíc pomalu mizí.

Po čtyřech týdnech hubnutí se nám Petra svěřila, že jí příjemně překvapilo, jak snadno jde shazování nadbytečných kilogramů. Nikdy předtím tak rychle s žádnou dietou nezhubla. Po celou dobu hubnutí s Ketodiet neměla hlad, ani žádné chutě. Naučila se jíst pravidelně a v jejím jídelníčku je nyní mnohem více zeleniny, než tomu bylo dřív. Bez problémů dodržuje i pravidelný pitný režim, s kterým předtím bojovala.

Kvůli svému pracovnímu vytížení a péči o rodinu se Petra aktivnímu pohybu věnovala spíš nepravidelně. Volné chvíle většinou věnovala procházkám do přírody s rodinou a občas navštívila fitko. I tak se jí podařilo s nadváhou pěkně zatočit. Změna byla natolik viditelná, že neušla ani bystrému zraku lidí z jejího okolí. Petřiny kamarádky se jejím úspěchem inspirovaly a do hubnutí s KetoDiet se pustily taky.

Proteinové nápoje i do kanceláře

Během diety se Petra cítila skvěle. Ani si neuvědomovala, že nějakou dietu vůbec drží. Dodržování proteinové diety jí totiž nijak neomezovalo. Vyhovovala jí jednoduchost přípravy proteinových nápojů, které si klidně mohla vzít s sebou do kanceláře a měla tak o svůj zdravý a vyvážený jídelníček postaráno.
Petra je odhodlaná s hubnutím pokračovat, dokud nedosáhne svého cíle a bude si moci konečně udělat radost novým oblečením. Díky KetoDiet zjistila, jak se správně stravovat a že je opravdu hodně důležité nezapomínat na pravidelnost.

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů