💥 Týden bestsellerů 💥 Chyťte slevu až 50 % na nejoblíbenější jídla a nápoje. Jen do neděle.

Štíhlejší pro svoji vnučku

13. 12. 2016Tento článek vám zabere 3 min čteníredakce KetoDiet

Jmenuji se Jarka a pocházím z Havířova a ráda trávím čas se svojí vnučkou. Abychom si spolu mohly užít více zábavy, potřebovala jsem zhubnout. Dalším důvodem byly zdravotní potíže, které mě již ohrožovaly na životě. Chtěla jsem shodit 10 kg, a proto jsem se přihlásila do hubnoucí výzvy na ženském serveru zena-in.cz s proteinovou dietou KetoDiet. Věděla jsem, že když nad sebou budu mít dohled a nebudu v tom sama, zvládnu to.

Jarka z Havířova, která se na ženském serveru zena-in.cz přihlásila do hubnoucí výzvy s proteinovou dietou KetoDiet.

Zasloužené ovoce

Hubnutí šlo jako po másle, a to pro mě byla hnací motivace pokračovat dál. Těšila jsem se na další shozené kilogramy.  Nikdy jsem podobná jídla nejedla, ale neměla jsem problém si na ně zvyknout. Jablečná kaše, omeletytyčinky mi moc chutnaly.  Kalhoty jsem si musela v pase zabrat, jinak bych je ztratila někde ve městě. Okolí si začalo všímat mé změny, a mě to těšilo. Bylo vidět, že snaha a úsilí přineslo zasloužené ovoce.

Teď už sladkému odolám

Během dietního programu se zhoršil zdravotní stav mého manžela a naše rodina prožila bolestnou ztrátu. I přes těžké chvíle, kdy jsem žila ve stresu, jsem hubnutí nevzdala a pokračovala statečně dál. Co se týče zdravotních obtíží, došlo ke změně k lepšímu. Už jsem se při chůzi tolik nezadýchávala a necítila jsem se nemotorně jako dříve. Ketodieta mi především ukázala, jak je pravidelné stravování a dostatečný pitný režim důležitý. Bohužel jsem jako většina lidí tyto základy nikdy nedodržovala. To se naštěstí díky proteinové dietě změnilo. Vždycky jsem měla ráda sladké, nikdy jsem mu nemohla odolat. Po této hubnoucí výzvě se mi v hlavě vše přehodilo, a vím, že teď už odolám.

KetoDieta předčila mé sny

KetoDiet mi pomohla překonat bolestivé období, kdy jsem musela myslet na pravidelnost a chystat si jídla, a neměla jsem tak čas na černé myšlenky. Hodně mi dodával elán do života i čas strávený s vnučkou. Uvědomila jsem si, že mým největším problém byl nedostatečný pitný režim, nepravidelnost ve stravování a záliba ve sladkém. Vše se teď snažím dodržovat a váhu si chci samozřejmě udržet. Hubnutí s KetoDiet bych vřele doporučila ženám, které trápí nadbytečné kilogramy. 

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů