💙 Happy Days na KetoDiet 💙 Sleva 20 % na nákup s kódem 20HAPPY24 📅 Jen do neděle.* 🚚 Na PPL výdejní místa teď doprava ZDARMA.

„Díky KetoDiet jsem ve svém těle zase rád.“

17. 5. 2018Tento článek vám zabere 4 min čteníredakce KetoDiet

Dostat se znovu zpátky do formy. Tak znělo předsevzetí známého českého make-up artisty Pavla Kortana. Kvůli nadbytečným kilogramům, které ho trápily, se ve svém těle přestal cítit dobře, a tím utrpěl i jeho módní styl. S novým rokem si ale řekl dost a s nadrozměrnými „pytli“, do kterých se zahaloval, bude konec.

Vizážista celebrit Pavel Kortan drží v ruce dózu proteinového nápoje KetoDiet a modrozelený shaker.

Pavel se rozhodl svůj přístup k životnímu stylu změnit a jeho „parťákem“ se tak stala i proteinová dieta KetoDiet. „Za celou dobu – mimo prvních tří dní – jsem skutečně nelitoval, že jsem do tohoto experimentu s proteinovou dietou šel. Odměnou mi byla spousta lichotek, že zase vypadám super, a určitě i to, že jsem začal jinak uvažovat o tom, co jím.“

„Zase jsem začal cvičit, jím pravidelně a cítím se SUPER!“

Na začátku diety, kdy si Pavel zvykal na zcela novou skladbu jídelníčku, pociťoval trochu hlad a dolehla na něj únava, ale už po třech dnech se to změnilo. Jakmile se dostal do tzv. ketózy, začal se cítit nabitý energií a zároveň motivován prvními viditelnými výsledky. Navíc měl velkou oporu doma – spolu s ním se do proteinové diety pustil i jeho partner Láďa.

„Ten pocit, kdy si za tři dny stoupnete na váhu a je něco dole, je naprosto úžasný“, říká Pavel. Nejtěžší pro něho bylo zbavit se závislosti na cukru. Uvědomil si, že takové množství sladkého, které si běžně dopřával, vlastně vůbec nepotřebuje. I proto si vizážista celebrit oblíbil z proteinových jídel nejvíce právě proteinové tyčinky.

Postupně se naučil těšit také na steak se zeleninou. „Umím dokonce různě upravovat květák a brokolici jako přílohy. Dnes je jíme místo brambor a je to naprostá pohoda.“ Existuje něco, co mu v novém stravování chybí? „Postrádám milovanou rýži a těstoviny na všechny způsoby. Ale až stabilizuji na sto procent svoje návyky a budu si jistý, že se nevrátím k původnímu přežírání, občas se zakázanou dobrotou odměním“, říká Pavel. I s abstinencí se dokázal bravurně poprat. Ač je jeho pracovní nasazení často spojeno s večírky a se spoustou alkoholu, v hlavě si neustále opakoval, že když si dopřeje jedinou skleničku, své hubnutí ohrozí. Proto byl po celou dobu dietního plánu poctivý a alkoholu se vyhýbal.

Blesková příprava jídel se hodí i na dovolené

Pavel je neustále v jednom kole, a tak uvítal jednoduchou a snadnou přípravu proteinových jídel i nápojů. „Obávané pytlíky s jídly jsou vcelku vysvobozením, a to díky své skladnosti, rychlosti přípravy a efektivnosti. Máte více času myslet na sebe a své zájmy, protože máte o jídlo postaráno. Nemusíte zdlouhavě připravovat krabičky a netrávíte tak večery nad sporákem“, říká.

Exotická dovolená v průběhu dietního plánu

Pavla a Láďu čekala v průběhu 3. kroku dietního plánu velká výzva, protože se vydali na gurmánská lákadla bohatou dovolenou do Thajska a Kambodži. I tam ale svůj nový zdravější jídelníček doplňovali dvěma proteinovými nápoji denně a pozor, opravdu vydrželi a pokušením nepodlehli.

Jak to dopadlo aneb Když KetoDiet přestane být „berličkou“

Jak Pavel, tak Láďa docílili skvělého výsledku. A jak to teď bude s jejich hubnutím pokračoval? „Už nechci nikdy zažít ten pocit, kdy si musíte své oblíbené džíny zapínat v leže“, směje se Pavel. I díky KetoDiet přehodnotil svůj pohled na jídlo a své dosavadní stravovací návyky. Z jídelníčku vyškrtl veškeré sladkosti, uzeniny i limonády. V průběhu diety začal navíc 2x týdně cvičit, a tak byla jeho proměna ještě výraznější. U zdravého stravování i pohybu tedy hodlají jak Pavel, tak Láďa setrvat a my jim za to tleskáme!

Jak se Pavlovi daří si štíhlou linii udržet sledujte na jeho Instagramu.

„KetoDiet změnila můj pohled na jídlo! Mít super tělo a spokojený organismus je cesta a kdo se má rád, nevykašle se na to. Takže mi držte palce a já je na oplátku budu držet vám!“

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů