💙 Happy Days na KetoDiet 💙 Sleva 20 % na nákup s kódem 20HAPPY24 📅 Jen do neděle.* 🚚 Na PPL výdejní místa teď doprava ZDARMA.

A já jsem to změnila!

10. 7. 2014Tento článek vám zabere 5 min čteníredakce KetoDiet

Jmenuji se Alena. Celý svůj dosavadní život jsem bojovala s předsudky, ústrky a s posměchem lidí a vše se týkalo mé postavy či váhy. Od mala jsem byla terčem výsměchu mezi spolužáky, jejich oči mi připomínaly pohled na atrakci v cirkuse. Říká se, že si člověk dokáže zvyknout na cokoliv a myslím, že je to pravda. Ale pokud alespoň trochu chcete, dá se to změnit! A já jsem to změnila.

Alena, která zhubla s proteinovou dietou KetoDiet, na fotce před a po své hubnoucí proměně.

Během svého života jsem vždycky trpěla problémem zvaným "obezita". Vyzkoušela jsem hodně diet, asi jako mnoho jiných, a samozřejmě žádná nezabrala. Vždycky jsem shozená kila nabrala zpět a k nim ještě nějaká další. A protože jsem nikdy nebyla sportovně založený člověk, přidaly se i zdravotní problémy. Moje sebevědomí by se snad ani nedalo změřit a společenský život neexistoval. Sedavé zaměstnání, žádný pohyb, nepravidelná strava a stres - to všechno vedlo jen k depresím.

Největší zlom v mém životě byla nečekaná smrt otce, kterého zabil jeho vlastný nezřízený a nezdravý životní styl. Proto jsem udělala tlustou černou čáru, abych změnila osud "tlusté staré panny". A tady to začalo. Setkala jsem se s poradkyní, která mi představila KetoDiet. Přiznám se, že když jsem si jí poslechla, pomyslela jsem si: "takových už tady bylo!" Do detailů mi vysvětlila o co jde, ale já si vůbec nedovedla představit život bez "základních potravin", jako je třeba chléb, rýže, brambory a podobně.

Po určitém čase, kdy jsem dál pokračovala ve svém původním životním stylu, mi moje váha začala čím dál tím víc překážet. Nesedělo mi žádné oblečení, odfukovala jsem při chůzi do schodů (stačilo jen do 1. patra) a neměla jsem žádnou energii. A tak jsem si řekla, že dietu zkusím.

Samozřejmě následovala určitá pravidla, jako např. žádný alkohol, žádné běžné jídlo, žádné sladkosti. Je potřeba se zbavit zásob! Proto jsem poslední den mého starého života snědla všechno, co bylo v ledničce, porozdávala všechny sladkosti a večer jsem nepohrdla ani alkoholem. Po takovémhle těžkém dni – hlavně pro moje trávení – jsem si dala první porci KetoDiet.

Nebylo to lehké, protože mi nápoj zas tolik nechutnal. Po prvním napití jsem se chvíli odhodlávala k dalšímu. Chtěla jsem to hned vzdát, ale v lednici jsem měla jen studený vzduch a obchod ve vesnici byl zavřený. Musela jsem to zvládnout. Po 3 hodinách následoval další nápoj a potom další a další. A čím dál tím méně mi vadily.

Poradkyně mi řekla, ať vyzkouším nápoj s kávou a tehdy jsem si našla ke KetoDiet svoji cestu. Jak šel den za dnem, pomalu jsem si zvykala na úplně jiný stravovací režim, vyhovovalo mi, že jsem nemusela vařit a vláčet domů těžké nákupy potravin. Naučila jsem se zvládat svoje chutě a používat KetoDiet i ve společnosti. Po prvním týdnu přišlo na řadu vážení.

Vážila jsem se velmi nerada, ale v mém případě váha překvapivě ukázala mnohem nižší číslo. To bylo neuvěřitelné! Měla jsem další motivaci. Byla jsem veselá a usměvavá, což ocenilo i moje okolí. Pokračovala jsem v programu dál. Odolávala jsem všem sladkostem, jídlu v restauracích a měla jsem nastavené budíky na každé KetoDiet jídlo. Nakonec pro mě bylo hračkou vydržet v dietním režimu celých 28 dní. Po prvním kroku KetoDiet jsem zhubla tolik kolikgramů, že se mi o tom ani nesnilo. Moje okolí bylo nadšené a následoval krok druhý. 

Protože jsem si bez problému míchala a dávkovala nápoje tak, jak bylo potřeba, přidala jsem 2 jednoduchá jídla z běžného jídelníčku. Ve spolupráci s poradkyní a fitness trenérem jsem do svého života zařadila i pohyb! Říkala jsem si, že 45 minut 3x týdně mě přece nezabije. Opravdu je to mimimum, co pro svoje zdraví může člověk udělat. Dalších 6 týdnů jsem dodržovala pokyny a moje váha stále klesala. Po půl roce udržování váhy jsem se rozhodla zkusit KetoDiet ještě jednou. Říkala jsem si, že když to šlo na začátku, půjde to i dál. A tentokrát už to bylo jednodušší, kilogramy stále mizely, a cítím se skvěle!

Moje okolí mě vůbec nepoznává a poslouchám samá lichotivá slova. Moje sebevědomí se zlepšilo, víc se usmívám a víc úsměvů mi je opětovaných. Teď můžu chodit na nákupy a nemusím si vybírat jen v oddělení nadměrných velikostí. Dokonce jsem se odhodlala jít na koupaliště ve dvoudílných plavkách. KetoDiet mi změnila život od základu, moje zdravotní problémy, které byly způsobené mou nadváhou, se ztratily a mé priority se obrátily o 180°.

Můj život je lepší, kvalitnější a hlavně si ho moc užívám! Za to vděčím týmu KetoDiet, svému trenérovi, rodině, přátelům a lidem okolo sebe.                                                                            

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů