🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

Byla jsem opravdu nešťastná

22. 4. 2014Tento článek vám zabere 1 min čteníredakce KetoDiet

Mám za sebou spoustu diet, hodně dřiny a opravdu vím, že je to těžké... Vlastním úsilím se mi podařilo dostat na o 4 velikosti menší oblečení (jen se sami podívejte na foto "před"), ale pak se váha zastavila a i při dodržování zdravého a střídmého jídelníčku začala zase pomalu stoupat...

Tereza zhubla s KetoDiet o 4 velikosti. Na fotce je před svou hubnoucí proměnou a po ní.

Byla jsem už nešťastná a bála jsem se sníst i kousek zeleniny ... Dokonce jsem bez úspěchu absolvovala kurz u jedné známé společnosti, kde mi nakonec řekli, že už nevědí, co se mnou- váha stále neklesala. Takže akorát vyhozené peníze...

Pak jsem hledala na internetu a narazila na proteinovou dietu KetoDiet. Řekla jsem si, že ta investice už mě nazabije a zkusila jsem balení na 14 dní. A kilogramy šly najednou dolů a dolů. Výsledek je zatím bezva a hlavně mám obrovskou motivaci!!! Budu určitě pokračovat, ráda bych shodila ještě několik kg a držím palce všem dalším "keťákům".

Konečně něco, co po dlouhé době funguje. Děkuji za komunikaci a podporu přes internet na KetoDiet stránkách, kterou jsem několikrát využila.

Tereza

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů