🌸 Jarní výprodej až –50 % 🌸 Také můžete využít ⚡ bleskovou slevu 20 % na vše nezlevněné.* Jen do čtvrtka s kódem FLASH20SALE

Cítím se konečně krásná

2. 6. 2017Tento článek vám zabere 3 min čteníredakce KetoDiet

Jmenuji se Jaroslava. Odchodem do důchodu a tuhou zimou jsem začala přibírat na váze. Nebyla jsem spokojena se svojí postavou a styděla jsem se za sebe. Mám bohaté zkušenosti s různými dietami, ale pokaždé se dostavil jojo efekt. Na rady kamarádky jsem se pustila do ketodiety a ani na chvíli jsem nelitovala. 

Jaroslava, která zhubla s proteinovou dietou KetoDiet, na fotce již po své hubnoucí proměně.

Váha šla dolů raz dva

Kilogramy šly rychle dolů a vůbec jsem nepociťovala hlad. Rychlý váhový a centimetrový úbytek mě povzbuzoval k dalšímu pokračování. Oblíbila jsem si proteinovou kuřecí polévku, sýrovou omeletuproteinové tyčinky. Dříve jsem pociťovala chuť na sladké, ale tomu s ketodietou naprosto odzvonilo. Všechny jídla jsem doplňovala doporučenou zeleninu a stravování s proteinovou dietou jsem si užívala. Dokázala jsem si představit, že se takhle budu stravovat stále. Vyhovovala mi rychlá a snadná příprava jídel. A na co jsem se vždycky těšila? Až si dám jako svačinu za odměnu preso s trochou nízkokalorického mléka a k tomu tyčinku. 

Pochvaly za zády

Trošku mě překvapilo, že i když byly viditelné váhové úbytky, nikdo z mého okolí mi to do očí neřekl. Za zády mě ale prý chválili za shozené kilogramy. Hodně jsme se podporovaly s kolegyní, se kterou jsme začaly hubnout ve Fitstudiu Pohoda V Ústí nad Orlicí. V průběhu diety jsem se cítila velmi dobře a těšila jsem se na další shozené kilogramy. I dcera mi držela palce, je příjemné při hubnutí cítit podporu. Podařilo se mi zhubnout pěkných pár kilogramů a k mé ještě větší spokojenosti jsem se rozhodla, že zhubnu ještě 2 kg. Díky proteinové dietě jsem si uvědomila chyby, kterých jsem se vždycky ve stravování dopouštěla. Nejedla jsem pravidelně a večer jsem si neodpustila moje oblíbené sladkosti.

 Za odměnu nový šatník

Po skončení diety se hodlám i nadále stravovat ve stejném duchu. Naučila jsem se upravovat a jíst zeleninu. Budu vařit z receptů na stránkách KetoDiet a rozhodně omezím sladké. Pokud mě přepadne chuť, dám si proteinovou tyčinku KetoDiet. Jsou výborné a člověk může zdravě mlsat bez výčitek. Je to perfektní varianta, pokud se stejně jako já nemůžete vzdát sladkého. Za odměnu jsem si nakoupila nové oblečení, a hodlám si ještě nějaké nové kousky nakoupit. KetoDietu bych určitě kamarádkám doporučila, protože je to rychlý a chutný způsob hubnutí. Najednou se cítím krásná a štíhlá. Je zajímavé, jak na člověka dokáže hubnutí působit pozitivně.  

Chcete se zbavit svých nadbytečných kilogramů jako paní Jára? Vyberte si svůj dietní plán a začněte hubnout. 

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů