🌸 Jarní výprodej až –50 % 🌸 Také můžete využít ⚡ bleskovou slevu 20 % na vše nezlevněné.* Jen do čtvrtka s kódem FLASH20SALE

Dát sbohem nadváze

17. 6. 2016Tento článek vám zabere 2 min čteníredakce KetoDiet

Jmenuji se Petra a živím se jako učitelka angličtiny. Od dětství jsem se aktivně věnovala sportu. Nikdy jsem neměla vyzáblou postavu jako modelky v časopisech, ale štíhlá jsem byla. Ani po třech dětech se žádná větší změna k horšímu nestala. Jenomže pak to přišlo a určitě to zná hodně žen.

Učitelka angličtiny Petra v tyrkysovém triku před začátkem hubnutí s českou proteinovou dietou KetoDiet

Hubnoucí výzva

Přestala jsem sportovat, přišel stres, problémy a kila šla bleskově nahoru. Užívala jsem různé pilulky, ale bohužel jsem do 4 měsíců opět přibrala. Ani cvičení mi nepomohlo. Dcera měla jít v září do tanečních a já jí nechtěla dělat ostudu. Řekla jsem si dost a rozhodla jsem se dát sbohem nadváze. Pustila jsem se tedy do hubnoucí výzvy s KetoDiet a ženským serverem Žena.cz.

Zhubnout není žádný oříšek

Obávala jsem se, že při přípravě jídel pro děti budu ochutnávat, ale vždy se mi podařilo statečně odolat. Nejtěžší pro mě byla večerní chuť na dobré víno. Vymyslela jsem si skvělý trik. Vzala jsem si láhev od vína a naplnila ji mátovým čajem. Placebo efekt zafungoval skvěle! Těšila jsem se na závěrečné vážení. S mými kolegyněmi z hubnoucí výzvy jsme se dohodly, že v hubnutí budeme pokračovat a dostaneme se na svoji původní váhu. A co mi tato zkušenost dala? Zjistila jsem, že pokud se dbá rad odborníků a dodržuje se správný režim, zhubnout není tvrdý oříšek.

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů