💙 Happy Days na KetoDiet 💙 Sleva 20 % na nákup s kódem 20HAPPY24 📅 Jen do neděle.* 🚚 Na PPL výdejní místa teď doprava ZDARMA.

Hubnoucí proměny, které se opravdu povedly

24. 1. 2023Tento článek vám zabere 3 min čteníTereza Břízová

Petře vadilo, že se zadýchává, Luboš se za sebe styděl, Simona už se na sebe nemohla dívat. Všichni zvládli zhubnout a ve svém těle se cítí konečně dobře. Podívejte se na jejich příběhy a vykročte za svým snem i vy.

Simona, Petra a Luboš zhubli s KetoDiet
Petra zhubla s proteinovou dietou KetoDiet.

Petra – hmotnost před KetoDiet 86 kg

K hubnutí ji motivovaly především děti (1 rok a 11 let). „Styděla jsem se za to, že nemůžu se synem běhat po hřišti, aniž bych nefuněla jako lokomotiva a nebyla přitom rudá jako rajče. Poslední dobou byla i delší procházka s kočárkem namáhavá, tak jsem se těmto aktivitám začala vyhýbat.” 

Ke KetoDiet ji přivedla kamarádka, která dietu zrovna držela. Ketózahubnutí přišlo okamžitě. „Doma mi říkali, že mi někdo chodí v noci vysávat tuk z těla, že to není možné. Bylo neskutečné, jak šla kila rychle dolů, předčilo to mé očekávání.” Výsledná hmotnost se Petře daří držet. Pochvaluje si, že se naučila správně jíst a pít.  

„Mám nový život, a to nepřeháním. Cítím se plná energie a můžu se naplno věnovat svým úžasným dětem. Když na sebe teď kouknu do zrcadla a vidím se, tak se usmívám.” 

Petra vám vzkazuje:

„Běžte do toho! Přidejte se na Facebooku do skupinky Moje KetoDiet, kde vás podpoří a namotivují.”

Petře nejvíc chutná

Luboš zhubl s proteinovou dietou KetoDiet.

Luboš – hmotnost před KetoDiet 111 kg

Chtěl se jednoduše cítit lépe a nestydět se za sebe. Na KetoDiet slyšel dobré recenze a líbilo se mu, že máme pestrou nabídku proteinových jídel a nápojů

V průběhu hubnutí měl i slabší chvilky. „Šlo to jak kdy. Někdy jsem si zoufal a někdy kila ubývala rychleji, než jsem čekal.” 

Luboš je se svou proměnou spokojený. Je hrdý na to, že to dokázal. Výslednou hmotnost si drží. Cvičí a hlídá si jídelníček. 

Luboš vám vzkazuje:

„Rozhodně do toho jděte. KetoDiet vám od základu změní život.” 

Luboš má nejraději

Simona zhubla s proteinovou dietou KetoDiet. 

Simona – hmotnost před KetoDiet 89 kg

Nadmíru spokojená,” říká o své proměně Simča, která po našem dietním plánu nesáhla poprvé. 

Hubnutí šlo dokonce lépe, než si představovala. Teď je spokojená a usměvavá. Ani půl roku po skončení diety se jí nadbytečná kila nevrací.

Celý dietní plán si můžete stejně jako Simona zopakovat. Počkejte ale 6 měsíců od ukončení předchozího dietního programu. Tělo se mezitím zregeneruje, odpočine si od dietního režimu a bude připravené znovu efektivně hubnout

Simona vám vzkazuje:

„Chce to opravdu přepnout v hlavě. Pokud chcete, dokážete to. Hubněte pro sebe, ne kvůli někomu jinému.” 

Simona si oblíbila

Tenhle článek stojí za sdílení!

Tereza Břízová copywriter KetoDiet

Jako správný copywriter zásobuje náš blog novinkami ze světa proteinové diety, rozhovory o hubnutí a články z oblasti aktivního životního stylu.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů