💙 Happy Days na KetoDiet 💙 Sleva 20 % na nákup s kódem 20HAPPY24 📅 Jen do neděle.* 🚚 Na PPL výdejní místa teď doprava ZDARMA.

Hubnout jako celebrity

1. 6. 2016Tento článek vám zabere 2 min čteníredakce KetoDiet

Jmenuji se Markéta a vyzkoušela jsem už nespočet diet. Slyšela jsem, že s KetoDiet úspěšně hubne i řada celebrit, a to mi dalo motivaci do této proteinové diety jít. Řekla jsem si, že to zvládnu stejně jako oni. Ketodietu jsem tedy brala jako takovou pomocnou ruku, která mě dovede do mého vysněného cíle.

Markéta úspěšně zhubla s KetoDiet. Na fotce před svou hubnoucí proměnou a po ní.

Zhubnout díky koktejlům?

Musím říct, že hubnutí předčilo mé očekávání. Chutnaly mi proteinové nápoje, a bavilo mě kombinovat jejich příchutě. Uvítala jsem, že stravování bylo tak snadné na přípravu. Stačilo si jen ráno nabalit jídla do kabelky a kdekoli si je pak přichystat. Vždycky jsem ráda sportovala, a tak jsem v tom pokračovala i s ketodietou. Plavání, squash a občas jsem nelenila a přidala i domácí cvičení. Okolí si mého hubnutí brzy začalo všímat. Hodně kamarádek se mě vyptávalo, jak se to podařilo. Rodina se mi smála, že si myslím, že zhubnu díky koktejlům a že jsem se zbláznila. Byli tak nevěřící, že dokonce uzavírali sázky. Jenomže nakonec s úžasem zírali, když šla kila dolů. Nad jídlem jsem začala mnohem víc přemýšlet a získala si tak i nový koníček. Dokonce jsem začala na zahrádce pěstovat bylinky a s chutí jsem si vyhledávám zdravé recepty na internetu. To by mě dříve ani ve snu nenapadlo.

Jede se dál!

Celkově se cítím dobře a všechny aktivity se mi dělají snadněji. Nejsem tolik vyždímaná jako dřív. Příjemný pocit, vážně! Díky proteinové dietě jsem se naučila správně jíst, stačí mi malé porce a vůbec nemám chuť na nezdravé potraviny. Je to takový fajn odrazový můstek se sebou něco udělat. Určitě jsem více motivovaná pokračovat ve shazování dalších kilogramů. Řekla jsem si, že na sobě budu tvrdě pracovat i v budoucnu, protože to úsilí se vyplatí.

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů