🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

Kolik zhubly dámy s KetoDiet za měsíc diety?

5. 4. 2015Tento článek vám zabere 3 min čteníredakce KetoDiet

Před několika týdny jsme vám představili 3 dámy, které začaly hubnout s proteinovou dietou KetoDiet téměř v přímém přenosu na oblíbeném ženském portálu Žena-in. Pojďme se dnes podívat, kolik jednotlivé dámy zhubly, zda jim dieta vyhovuje a jak se po zhruba měsíci cítí.

Čtenářka Markéta, která zhubla s KetoDiet, drží v ruce knihu receptů a usmívá se.

Čtenářka Markéta se svěřila, že se s KetoDiet cítí naprosto v pohodě a potíže jí nedělá ani chození do restaurace s kamarády, nebo rodinou. „A vážně netrpím pohledem na lidi pochutnávající si na pizze," dodává se smíchem. V práci si z časových důvodů dopřává většinou KetoDiet dietní nápoje v nejrůznějších příchutích, a když je na cestách, přijde vhod proteinová tyčinka. Markéta zhubla už pěkných pár kilogramů, je stále plná optimismu a motivuje ji jistě i fakt, že si již nyní lidé všímají změny.

„Pár lidí mi říká, že hlavně v obličeji je znát, že jsem něco shodila, takže to mě samozřejmě těší." A jak je na tom nyní Markéta se sportem? Začala chodit plavat a pokračuje v hraní squashe, jak byla zvyklá a moc ráda by znovu začala s běháním.

Čtenářka Hanka se do proteinové diety pustila s plnou vervou ihned po návratu z hor a velkou změnou je pro ni především nastolení pravidelného jídelníčku 5x denně.
KetoDiet proteinové nápoje si nejraději dává zcela bez příchutí, jen občas je dozdobí špetkou voňavé skořice. Přes den se určitě nešidí o zeleninu – nejraději si pochutná na ředkvičkách, okurkách, kedlubnech, nebo zelené paprice. Hanka nyní pozoruje, jak se jí mnohem lépe zapínají kalhoty a sukně, které dříve nosila. Pozvolnější úbytek může být způsobený i větším počtem diet, které má již Hanka za sebou. Tělo se v takových případech svých tukových zásob jen velmi neochotně zbavuje.

Poslední z trojice hubnoucích čtenářek, paní Monika, říká, že skloubit dietu s prací není vůbec žádný problém a zvládla to úžasně i na horách. Snaží se být v průběhu dne stále v pohybu, i když se žádnému sportu zatím cíleně nevěnuje. Přestala například všude jezdit autem a místo toho s gustem chodí pěšky. Energie jí prý ani v nejmenším nechybí. Čekáte, až vám prozradíme výsledky hubnutí paní Moniky?

"Vidím na sobě, že ta dieta funguje. Nejdřív jsem se tedy rozhodla, že se nebudu celý měsíc vážit a nechám se překvapit. Ale nevydržela jsem to. Když jsem po čtyřech týdnech stoupla na váhu, nestačila jsem zírat, o kolik kg ukazovala méně. Všem třem dámám, jak sami vidíte, se tedy daří naprosto perfektně a cítí se skvěle. Těšíme na tedy na další zprávy z průběhu hubnutí a především na jejich parádní výsledky. Více si můžete přečíst přímo na portále Žena-in.

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů