💙 Happy Days na KetoDiet 💙 Sleva 20 % na nákup s kódem 20HAPPY24 📅 Jen do neděle.* 🚚 Na PPL výdejní místa teď doprava ZDARMA.

Jde to i po padesátce

22. 4. 2014Tento článek vám zabere 3 min čteníredakce KetoDiet

Je mi skoro 59 let a celý život mám trošku problémy s váhou. I když jsem sportovala. Po dětech váha narostla asi tak o 10 kg díky rodinným problémům, potom ručička na váze ukazovala víc a víc. Po rozvodu jsem se dala do pořádného cvičení, rozhodla jsem se pro posilovnu, protože nemám ráda aerobik, P-class a jiné. Nikdy si nepamatuju pořadí cviků a cvičitelky často neberou ohledy na začátečníky. 

Anna, která zhubla s proteinovou dietou KetoDiet, na fotce před a po své hubnoucí proměně.

Nicméně po odstěhování do jiné země jsem cvičení opustila, následovaly další a další problémy. I po návratu šla kila nahoru a vrchol nastal letos v listopadu, kdy jsem si nemohla pořádně obléci punčocháče a váha ukázala 78 kg. Reklama na proteinovou dietu KetoDiet udělala své a po jejím prostudování se mi zalíbila. Na měsíc jsem si ji zakoupila. 

Líbilo se mi, že nemusím složitě vařit dietní jídla, a že zpočátku stačí koktejly a zelenina. Rozhodla jsem se, že budu pít jen koktejly a pokud budu mít hlad, udělám si salát. Kombinace ledového salátu, ředkviček, okurky, polníčku, žampionů, bazalky a pažitky, zakápnutá nefalšovaným extra panenským olivovým olejem z Kréty (méně než lžíce) je úžasná a pořád mi chutná. Pro změnu si občas udělám špenát, sice používám zmrazený, ale okořeněný a s trochou mléka je taky dobrý. První úbytky na váze navodily tu správnou náladu na pokračování.

Hubnutí se trošku zastavilo, ale i tak to byl úspěch. Zpočátku jsem pociťovala menší hlad, ale stačilo sníst kousek okurky a bylo po něm. Navíc i intervaly mezi koktejly jsou snesitelné, takže postupně jsem hlad mít přestala. Samozřejmě do sebe liju spoustu tekutin, především zelený čaj a vodu. Občas si dám kávu, někdy i latté, ale to mám pak trošku výčitky. Každý den se vážím (pokud jsem doma) i když vím, že se doporučuje vážit méně. Svoje výsledky si zapisuju do tabulky na webu.

Moje dotazy konzultuju s poradkyní na webu, která je opravdu úžasná a k hubnoucím hodně empatická. Rovněž facebookové dietářky jsou výborné, vzájemně se podporujeme a radíme si. A pak že to v 59 letech nejde. Dietářkám radím, aby si srovnaly v hlavě, že chtějí opravdu zhubnout a nenechaly se lákat všemi možnými i nemožnými lákadly. Já i když nakupuju zeleninu v supermarktech a vidím tam spoustu lákadel, tak na ně opravdu nemám vůbec chuť. A těším se na koktejl. :-) a na salát. Ještě jednou děkuju, že jste tohle vymysleli a přeju další a další spokojené zákazníky.

Anna

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů