💙 Happy Days na KetoDiet 💙 Sleva 20 % na nákup s kódem 20HAPPY24 📅 Jen do neděle.* 🚚 Na PPL výdejní místa teď doprava ZDARMA.

K nadváze mě dohnal stres a špatné stravovací návyky

16. 6. 2016Tento článek vám zabere 2 min čteníredakce KetoDiet

Jmenuji se Katka a od dětství jsem byla sportovní a štíhlý typ. Pěstovala jsem různé druhy sportu a nikdy jsem se nemusela obávat o svoji postavu. Ani po prvním porodu. Jenže přišel stres, problémy v manželství, mateřská a špatné stravovací návyky. Nadváha byla najednou na světě. Styděla jsem se sama za sebe, protože mi dělalo problémy doběhnout i svého pětiletého syna. 

Čtenářka Katka, která se rozhodla zhubnout s KetoDiet.

Začnu hubnout PAK

Pokaždé jsem si namlouvala, že začnu hubnout PAK a půjde to samo. Jenže hubnout jsem nezačala ani po druhém porodu. Dokonce jsem musela skončit s oblíbenou jízdou na koni, protože moje váha byla alarmující. Několikrát jsem se snažila zhubnout na vlastní pěst, ale pokaždé se dostavil ten příšerný jojo efekt. Necítila jsem se dobře, a proto jsem se rozhodla pustit do hubnutí s KetoDiet.

Znovu usednout do koňského sedla

Nejvíce jsem se obávala, že budu při vaření jídla pro mé dva syny ochutnávat, a pokazím si tím hubnoucí režim. Naštěstí můj nejstarší syn se chopil ochutnávání za mě. Mým největším snem bylo dopřát si moderní oblečení, na které jsem neustále mlsně koukala v obchodech. A samozřejmě znovu usednout do koňského sedla, to bylo moje velké přání. Během hubnoucího režimu jsem se cítila báječně, jídla mi chutnala, obzvláště jsem si oblíbila proteinové tyčinky. Překvapilo mě, jak šlo hubnutí jako po másle, přesně tak, jak nám slibovala výživová poradkyně KetoDiet na začátku. S kolegyněmi z projektu jsme se po jeho ukončení domluvily, že budeme hubnout dál a pokusíme se dostat na naši původní váhu. A já věřím, že to dokážeme.

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů