🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

Ketodieta mi udělala v hlavě pořádek

14. 12. 2016Tento článek vám zabere 3 min čteníredakce KetoDiet

Jmenuji se Katka a pracuji jako interiérový designér. Mám 3 děti a moje tělo stejně jako u hodně žen dostalo po porodech zabrat. Pustila jsem se do několika diet, zhubla jsem pár kil, ale o Vánocích jsem vše hned nabrala. Často jsem celý den nic nejedla, a večer do sebe naházela velké množství jídla. Díky nepravidelnosti v jídle se mi ukládaly tuky, protože moje tělo špatně spalovalo.

Interiérová designérka Katka úspěšně zhubla s KetoDiet. Na fotce před svou hubnoucí proměnou a po ní.

Jsem opravdu tlustá

Pohybu jsem se nikdy nevyhýbala, mám ráda kolečkové brusle nebo kruhový trénink. Ale na mé váze se to bohužel neprojevovalo. Moje rozhodnutí popohnalo, když přišla moje dcerka domů ze školy a rozčileně mi pověděla: „Mami, že nejsi tlustá? Holky ve škole to říkaly, tak jsem jim vynadala, že jsou blbé.“ Snažila jsem se to dcerce vysvětlit, ale přesto mi tato příhoda nastavila reálné zrcadlo. Nechtěla jsem, aby se za mě dcerka musela stydět. Uvědomila jsem si, že jsem opravdu tlustá a měla bych s tím něco dělat. Proto jsem se přihlásila do hubnoucí výzvy s KetoDiet a s zena-in.cz.

Žádné zadýchávání při námaze

Na Ketojídla a pravidelný režim jsem si lehce zvykla, i když jsem si musela vytvořit malého pomocníka v podobě budíku na mobilním telefonu. Radovala jsem se jako malá holka, protože míry v pase mizely a mizely. A samozřejmě nejen v pase. Snadněji se mi zavazovaly tkaničky u bot, neměla jsem takový problém se ohnout, ale hlavně jsem se nezadýchávala při chůzi. Okolí si mého hubnutí všimlo, a to mě samozřejmě těšilo.

Nový vítr

V závěru hubnutí proteinovou dietou jsem se cítila opravdu skvěle. Do naší rodiny to vneslo nový vítr, snažíme se experimentovat v jídle a přidali jsme více sportovních aktivit. Jsem ráda za tuto příležitost, která mě nakopla si udělat v hlavě pořádek. Vím, že nechci mít zdravotní problémy, které by mohla zapříčinit nadváha. Je příjemné se cítit dobře a nebýt tolik unavená. Keto­dietu bych určitě doporučila, především pro její rychlou a nenáročnou přípravu. Překvapilo mě, že dietní jídla chutnají moc dobře, přiznám se, že jsem to nečekala. Novou váhu a stravovací návyky se budu snažit ze všech sil udržet, jsem vděčná, kolik nových a milých lidí jsem díky této výzvě potkala. 

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů