🎄 Potřebujete balíček do Vánoc? Objednejte do středy 18. 12. do 10 hod. Pozdější objednávky odešleme, ale doručení včas neslibujeme. ✅ P.S. Dárkové poukazy posíláme obratem do e-⁠mailu.

Kolagen pro podporu kostí a kloubů – nově v tabletkách

7. 11. 2022Tento článek vám zabere 2 min čteníredakce KetoDiet

Odborníci na výživu ve spolupráci s vědci zjistili, že lidské tělo vstřebá kolagen mnohem lépe, když se rozloží na menší částečky. Říkáme jim kolagenní peptidy. Právě takové obsahují nové tabletky s ovocnou příchutí. Dopřejte si je.

Nová srdíčka s kolagenem a vitamínem C – pro podporu kostí a kloubů.

Obnově kolagenu se s přibývajícím věkem organismus vyhýbá.
Je proto vhodné kolagen v průběhu života doplňovat.

120 srdíček s kolagenem a vitamínem C

  • Jedná se o kolagen rozštěpený na malé části (kolagenní peptidy) – takové tělo mnohem lépe vstřebá a využije
  • Podpoří vaše kosti, chrupavky a pojivové tkáně, a to nejen při nadváze, kdy jsou vystavené nadměrné zátěži. 
  • Vitamín C ocení váš imunitní systém. Pomůže vám, když jste unavení a vyčerpaní. 
  • 4 ovocné příchutě – citrón, pomeranč, malina a jahoda. Srdíčka nechte rozpustit v ústech.

Doplnit kolagen

Není kolagen jako kolagen. Který je nejlepší? 

Kolageny mohou být získávané z hovězích, vepřových, kuřecích a rybích kostí a kůží. Svou strukturou se liší.  

Kolageny vodních (mořských) živočichů se pro výživu kostí a kloubů hodí méně. Ryby totiž nepotřebují tak pevné kosti a pojivové tkáně. Je to logické – pohybují se totiž ve vodě, která je nadnáší.   

Nejvhodnější pro lidskou výživu jsou tedy kolageny původu hovězího či vepřového.

Prohlédněte si i další doplňky stravy a podpořte správné fungování svého těla.

Tenhle článek stojí za sdílení!

Bažíte po dalších tématech?

Budeme vám je posílat do e-⁠mailu.
Můžete se kdykoliv odhlásit.
Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů
skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.