🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

Magda Malá

24. 2. 2016Tento článek vám zabere 2 min čteníredakce KetoDiet

"Poprvé v životě nedržím dietu a hubnu!"

Hubnoucí proměna s keto dietou – Magda Malá

Nikdy jsem neměla problém s váhou. Ve 33 letech jsem vážila 42 kg. Pak jsem otěhotněla a váha rostla...

Po prvním porodu jsem váhu celkem ukočírovala, ale po druhém těhotenství, když mi bylo 42 let, to bylo těžší. V tomto věku už není hubnutí moc jednoduché, a proto jsem vyzkoušela mnoho diet. Musím se omluvit všem, co se mnou měli trpělivost a snažili se mi pomoci svými dietami, ale bylo pro mě těžké být důsledná, pokaždé si vše vážit a hlídat čas, kdy přesně musím jíst... Na začátku to celkem šlo, ale pak přišly chvíle, kdy jsem nestíhala a vše se rázem zkazilo... Navíc mi některé diety ani nechunaly.

Moc jsem si přála, abych dokázala zhubnout, ale už jen při vyslovení slova DIETA jsem měla pocit, že přiberu.
Mám velkou radost, že mi mí kamarádi Kubíček Smolík a Doktor Buben Pavel Hájek doporučili na nějaký čas změnit způsob stravování, který funguje. Hubne se, nic se nepočítá, nehlídá a hlavně je to moc chutné. Byla jsem jim vděčná, že mi chtějí pomoct a samozřejmě jsem to hned zkusila.

Nikdy jsem nejedla tak výborné dietní produkty, se kterými bych už za 14 dní zhubla několik kilogramů. Nevím, proč se KetoDiet nazývá dietou. Já se vždy moc těším, až si dám kaši, polévku, omeletu, koktejl a tyčinku. K tomu si někdy vařím např. brokolicovou polévku. Na internetových stránkách KetoDiet je i spousta úžasných receptů. Mám pocit, že tuhle dietu mám za odměnu, je to první dieta, která mi moc chutná a hlavně u ní hubnu.
KetoDiet jsem doporučila své kadeřnici Nikolce, která také vystřídala mnoho diet a těší mě, že je taky moc spokojená.

TOTO PRO MĚ DIETA NENÍ! Jídla jsou výborná, sama si lepší omeletu neudělám, hubnu u nich a navíc nemusím být ve stresu, že jsem si jídlo nestačila navážit a připravit.
Díky vám jsem se opět dostala na váhu, kterou jsem si dlouho přála, nehladovím a mám pořád dobrou náladu.
KetoDiet vřele doporučuji všem, kterým se doposud nepodařilo zhubnout. Jde to snadno a rychle.
Magda  

Vybrat si svůj dietní plán KetoDiet

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů