🌸 Jarní výprodej až –50 % 🌸 Také můžete využít ⚡ bleskovou slevu 20 % na vše nezlevněné.* Jen do čtvrtka s kódem FLASH20SALE

Martin Dejdar

23. 2. 2016Tento článek vám zabere 3 min čteníredakce KetoDiet

"Jak jsem o přebytečná kila přišel."

Hubnoucí proměna s keto dietou – Martin Dejdar

Miluju hokej. Ale to asi není nic divného. Už od dětství jsem holdoval sportům všeho druhu, což mi v pozdějším věku opravdu hodně pomohlo. Jednak v mé herecké profesi, ale i v tom, že jsem si díky různým dovednostem mohl například zahrát tenis s Barrazutim a Nasstasem, Štěpánkem i Nováčkem, svezl se ve Formuli 1 s Olivierem Panisem, otevíral šampaňské s Mikkou Häkkinenem, zahrál si hokej s Jardou Jágrem, Strakou i Haškem, nebo si začutal s Panenkou i Nedvědem. Co víc si jen sportovec-amatér může přát? Ale pro to všechno potřebujete mít kondici. Tedy myslím tu fyzickou.

A každý ví, že s přibývajícím věkem, občas naskočí i kila navíc. Ne nadarmo mnozí při vzpomínání používají vtipnou větu:  ".... joo, to bylo před 20 kily!!" A tak jsem zase jednou šel na hokej. Tedy tentokrát se dívat, na mou oblíbenou Spartu Praha. Najednou tam vidím člověka, který mi silně někoho připomínal. Ale ani v duchu mě nenapadlo, že by to mohl být ON. Doktor Buben, známý moderátor a srandista. Ale jeho exteriér připomínal někoho, koho jsem vlastně neznal. Pořád jsem se na něj upřeně díval, až to on nevydržel, prišel ke mě a řekl svým typickým způsobem: "Co čumíš, vole???" A byl to ON. Doktor Buben. Ale byl to vlastně někdo jiný. Znal jsem Bubna jako bodrého tlouštíka, který vždy oplýval vtipy a neuvěřitelnými historkami o ženách.

Vtipný zůstal, historek měl mnohem víc, jen to označení "tlouštík" jsem v souvislosti s ním rozhodně nemohl použít. A tak jsme se dali do řeči. Po několika drsných vtipech a peprné příhodě mi sdělil to sladké tajemství. "KetoDieta, vole!! Všechno dole! Vyzkoušej a uvidíš." Pocho­pitelně jsem si nemyslel, že potřebuji hubnout (ostatně asi jako každý chlap), ale proč to nevyzkoušet? Pustil jsem se s vervou do toho.

Polévky, tyčinky, koktejly, kaše, omelety. Možná jsem blázen, ale mně to chutná. Navíc to řeší můj letitý problém s pravidelným stravováním. V naší profesi, ale dnes určitě i v mnoha dalších, je nepravidelný jídelníček dost vážný problém. Zřejmě je to jediná věc, na které se všichni dietologové shodují – pravidelnost a častost v jídle je zásadní. Začal jsem si dělat KetoDiet jídla a váha začala jít opravdu prakticky od prvního dne dolů.

Hned jsem to volal Bubnovi a radostně jsem se chlubil. První fázi jsem si dal 3 týdny na přelomu loňskho léta a podzimu. Výsledkem byl úbytek hned několika nadbytečných kilogramů. Proto jsem se rozhodl, že do toho půjdu znovu a že si k padesátým narozeninám nadělím dárek – budu vážit svých 80 kg jako před deseti lety. Makám na tom a doufám, že se mi to podaří. Možná, že ne na den přesně, ale o to nejde. Nezávodím, nesoutěžím. Jde přece o zdraví. Hlavně se chci dobře cítit a to je myslím na celé věci nejpodstatnější. Mít dobrý pocit. Psychicky - že jsem to dokázal, že mám vůli na to udělat a dodržet své rozhodnutí, ale samozřejmě i fyzicky. A k tomu už snad ani není co dodávat.

Vybrat si svůj dietní plán KetoDiet

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů