🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

Necítit se jako pytel brambor

22. 6. 2016Tento článek vám zabere 2 min čteníredakce KetoDiet

Jmenuji se Míša a díky mé práci zdravotní sestřičky jsem měla naprosto příšerné stravovací návyky. Jako většina lidí pracujících na směny jsem téměř celý den nic nejedla, a večer jsem vyjedla celou lednici. Za 4 roky jsem tak nabrala strašných 20 kg. Zkoušela jsem hafo různých diet, ale shozené kilogramy jsem hned nabrala zpět, protože jsem neměla pevnou vůli dodržet režim po dietě.

Zdravotní sestřička Míša, která hubne s českou značkou proteinových diet KetoDiet.

Hubnout s úsměvem

Po nějaké době jsem změnila práci, a zbavila se tak směnného provozu. Protože jsem však nikdy netíhla ke sportu, kilogramy stále nešly dolů. Můj přítel je oproti mně hubený jako lunt, a sám mi několikrát naznačoval, že bych měla zhubnout. Byl moc rád, že jsem se do hubnoucí výzvy s KetoDiet přihlásila. Měla jsem v něm obrovskou podporu. Při držení této proteinové diety jsem se stravovala pravidelně každé 3 hodiny, na což jsem si musela zvyknout. Bylo to pro mě něco nového, ale rychle jsem se s novým režimem skamarádila. Polévky a koktejly mi moc chutnaly. Hubnete a zároveň si to užíváte, co chtít víc?

Velká opora v příteli

Po prvních 14 dnech šla váha dolů, a to bylo velkou motivací pro pokračování. Těšily mě pozitivní reakce okolí, přítel mi dokonce začal říkat: „Ty můj hubeňoure.“ Do svého životního stylu jsem zařadila i pravidelný pohyb. Věnovala jsem se především canicrossu, což je taková rychlá chůze (nebo běh) se psem. Pokud jsem ho zrovna nestíhala, trénovala jsem doma břicho. Přidával se ke mně i přítel a musím říct, že mi to hodně pomohlo. Ve dvou se to přece lépe táhne, ne? Rozhodla jsem se, že budu shazovat kilogramy dál a dostanu se na svoji původní váhu. Teď už vidím, že s ketodietou zhub­nout lze. Je to fantastický pocit jít do šatníku a vědět, že až se obléknete, nebudete vypadat jako pytel brambor!

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů