💙 Happy Days na KetoDiet 💙 Sleva 20 % na nákup s kódem 20HAPPY24 📅 Jen do neděle.* 🚚 Na PPL výdejní místa teď doprava ZDARMA.

Nic jednoduššího už neexistuje

5. 5. 2020Tento článek vám zabere 5 min čteníredakce KetoDiet

Andrea zkoušela několikrát zhubnout počítáním kalorií a vážením porcí. Vždy se však vrátila ke svým starým návykům. O KetoDiet slyšela poprvé od své sestry a rozhodla se, že tentokrát přebytečná kila shodí napořád. Přečtete si, jak se Andree podařilo zbavit zbytečných kilogramů s KetoDiet a co jí pomohlo na cestě za štíhlejším já.

Hubnoucí proměna čtenářky Andrey. S KetoDiet zhubla z velikosti 44 na velikost 36.

Andreo, proč jste se rozhodla shodit kila s KetoDiet?

Je to podle mě nejjednodušší způsob, jak rychle zhubnout. Zkoušela jsem hubnout i pomocí nízkokalorické stravy, ale nejsem člověk, který umí striktně držet jídelníček. Musela jsem si vážit potraviny a vařit jídla na druhý den do práce, to mě nebavilo, a tak jsem jídelníček dodržela vždy jen pár dní.

O KetoDiet mi řekla moje sestra. Nejdřív jsem se jí paradoxně vysmála, nevěřila jsem tomu. Vyprávěla mi o tom, jak pije proteinové drinky, jí zeleninu a nemá přitom vůbec hlad.

To mě zaujalo. Najednou tu byla naděje.

Začala jsem se zajímat o ketózu, o metabolismus a celkově o to, jak fungují makroživiny v našem těle. Bílkoviny jsou jediná makroživina, kterou si tělo nevyrobí samo. Ketodieta mi najednou začala dávat smysl. Rozhodla jsem se, že do toho půjdu, a že ta přebytečná kila konečně shodím. Nic jednoduššího už totiž neexistuje.


“Najednou tu byla naděje.”


Jaký dietní plán jste si vybrala a jaký byl váš cíl?

Vážila jsem 80 kg při 158 cm, takže jsem věděla, že plán BASIC mi určitě stačit nebude. Nejprve jsem chtěla držet plán MEDIUM, ale v průběhu diety jsem se rozhodla, že si 1. krok prodloužím a držela jsem ho nakonec 4 týdny, takže z toho vznikl plán INTENSE. (smích) Neměla jsem vyloženě vysněné číslo na váze, chtěla jsem se ve svém těle cítit dobře. No, možná někde hluboko v podvědomí jsem si přála, aby mi váha začínala pětkou. (smích)

Co motivace, co vás hnalo dopředu?

Největší motivací pro mě byla právě KetoDiet. Bylo to tak jednoduché, bez vážení, vymýšlení jídelníčku, složitého nakupování a tak dále. Začátky byly hodně o vůli, ale neměla jsem vyloženě hlad. Po pár dnech jsem najednou měla víc energie, cítila jsem se skvěle a šlo mi lépe i cvičení.

Za 14 dní od počátku diety už si moje rodina i kolegové všimli, že mám nějaké menší boky a že jsem celkově taková “splasklá”, no a to mě nejvíc hnalo dopředu. Když svitla naděje, že to zvládnu a budu hubená, nechtěla jsem se jí vzdát.

A byly chvíle, kdy jste chtěla hubnutí vzdát? Co vás “nahodilo” zpátky do režimu?

Někteří lidé si ze mě buď dělali srandu, nebo mě přesvědčovali, že si ničím zdraví. Naštěstí jsem měla nastudované, jak ketodieta funguje, a tak jsem měla ty správné argumenty. Ti, kteří mě přesvědčovali o možném nebezpečí, se nakonec taky rozhodli zhubnout s KetoDiet. (smích)

Kolegové v práci mi ze srandy podstrkávali různé dobroty. Můj syn jedl samozřejmě normální stravu. Někdy si poručil k večeři pizzu, nebo párek v rohlíku. Takže tu byly věci, kterých jsem si prostě nesměla všímat. Někdy to bylo těžké, ale dalo se to zvládnout. Když mě napadla myšlenka, že sním jen kousek něčeho mimo dietu, pomohlo mi říct si nahlas jasné “NE”. To bylo asi nejtěžší, neochutnávat jinde. Jinak jsem byla nadšená a vlastně jsem nikdy neuvažovala o tom to vzdát.


“...pomohlo mi říct si nahlas jasné NE”


 

porovnání postavy před a po dietě

Jaká KetoDiet jídla byste doporučila?
Co vám chutnalo nejvíc?

Nejvíc mi chutnaly proteinové tyčinky, smoothie, proteinové nápoje a také čokoládový puding, no vlastně mi chutnala všechna jídla, ale tyčinky byly pro mě TOP.

Jak na sobě pracujete teď po ketodietě? Dodržujete nějaký jídelníček?

Váhu si úspěšně stále držím. Cvičím 3-4 x týdně doma. Teď na jaře přidám kolo a běh. Jím v režimu low carb, vyzkoušela jsem už i produkty KetoLife a moc mi chutnaly. Snažím se cukry hodně omezovat i nadále. Nikdy ale jídla nevážím a nic nepočítám. Jednou za čas si dám něco “nezdravého” jako pizzu, nebo smažený sýr s hranolkami. Moje pravidlo je 80 % low carb (běžné stravování), 20 % dobroty (občas).

Co byste vzkázala našim čtenářům?

Všem, kteří jsou v dietním plánu, držím palce. Určitě to zvládnete. Ten pocit za to stojí! Jen doporučuji jíst zdravě a přemýšlet nad jídlem i po skončení diety. Nevracet se do starých kolejí. No a těm, kteří váhají, zda do diety jít, bych vzkázala, že pokud jsou zdraví a trápí se s jídelníčkem, tak jako já před ketodietou, ať zahodí předsudky a zkusí hubnout s KetoDiet. Zase se budu opakovat, ale nic jednoduššího už není.

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů