🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

Novinka – Dietní nápojové balíčky pro ještě pohodlnější hubnutí

19. 4. 2021Tento článek vám zabere 3 min čteníredakce KetoDiet

Milovníci proteinových nápojů, volejte třikrát hurá! Konečně jsou tu NOVÉ DIETNÍ BALÍČKY plné “proteiňáků”, a to hned v několika příchutích. Objevte všechny přednosti hubnutí s keto nápoji.

KetoDiet nabízí nové dietní nápojové balíčky pro snadné hubnutí.

Dietní balíčky výhradně s proteinovými nápoji

Chcete se pustit do hubnutí a vyhovuje vám pohodlná nápojová varianta? Ode dneška už si ji můžete objednat na našem e-shopu, a to v podobě dietních plánů BASIC, MEDIUM i INTENSE. Zvolte si svou cestu za vysněnou postavou.

Vybrat si svůj balíček

Komfort a přirozené hubnutí v jednom

“Co jen budu dneska vařit?” Tak na tuhle otázku klidně zapomeňte. Proteinové nápoje vás zbaví nejen nadbytečných kilogramů, ale i spousty starostí. Stačí váš oblíbený drink, voda, shaker a 5 minut času. Díky nápojům:

  • doplníte tělu kvalitní bílkoviny a vlákninu,
  • vás nebude trápit hlad ani honit mlsná,
  • budete shazovat nadbytečná kila
  • a přitom si ochráníte svalovou hmotu,
  • ušetříte moře času.

 

Adieu, protivná nadváho!

Nápojové balíčky jsme sestavili pro všechny 3 dietní plány. Ať už tedy řešíte nízkou, střední či vysokou nadváhu, dejte jí pořádně na frak.

Dietní nápojový balíček BASIC 2. krok od KetoDiet obsahuje proteinové nápoje v příchutích meruňka-mango, malina-černý rybíz, vanilka a lískový oříšek-čokoláda.

2 týdenní proteinové nápoje BASIC

Došlápněte si na nízkou nadváhu. 3 snadné kroky vás dovedou ke štíhlému tělu, naučí vás pravidelně jíst a dostatečně pít. V balíčku pro 1. krok od nás dostanete jako DÁREK praktický shaker a přehlednou brožuru, která vás ketodietou provede.

Prémiové (kombinované) balíčky BASIC zůstávají v prodeji i nadále. Záleží jen na vás, kterého parťáka si pro své hubnutí vyberete.

Chci jeden z BASIC balíčků

Dietní nápojový balíček MEDIUM 1. krok od KetoDiet obsahuje proteinové nápoje v příchutích vanilka, meruňka-mango a lískový oříšek-čokoláda. Součástí je také užitečný shaker.

3 týdenní proteinové nápoje MEDIUM

Zlatá střední cesta vám pomůže zbavit se střední nadváhy. I v tomto dietním plánu vás čekají 3 kroky, se kterými snadno objevíte své nové JÁ. Štíhlá linie, zdravé stravovací návyky a kladný vztah k pohybu. O tom to je. K 1. kroku od nás dostanete brožuru dietních plánů i užitečný shaker jako DÁREK.

Prémiové (kombinované) balíčky MEDIUM zůstávají v prodeji i nadále. Záleží jen na vás, kterého parťáka si pro své hubnutí vyberete.

Chci jeden z MEDIUM balíčků

Dietní nápojový balíček INTENSE 2. krok od KetoDiet obsahuje proteinové nápoje v příchutích vanilka, meruňka-mango, lískový oříšek-čokoláda a Piňa Colada.

4 týdenní proteinové nápoje INTENSE

Poperte se s vysokou nadváhou. Na konci dietního plánu budete lehčí o nepohodlná kila a bohatší o zdravé sebevědomí. Dietní plán INTENSE je také rozdělený do 3 kroků, během kterých pozvolna přecházíte k běžnému jídelníčku a předcházíte jojo efektu. Shakerbrožura ZDARMA v balíčku pro 1. krok. Hurá do toho!

Prémiové (kombinované) balíčky INTENSE zůstávají v prodeji i nadále. Záleží jen na vás, kterého parťáka si pro své hubnutí vyberete.

Chci jeden z INTENSE balíčků

Zvažujete, do kterého dietního plánu jít? Zadejte své údaje do naší BMI kalkulačky, napoví vám. Pokud potřebujete individuálně poradit, s důvěrou se obraťte na Janču a Nikču z naší výživové poradny.

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů