🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

NOVINKA – Proteinové polévky ve třech nových příchutích

1. 9. 2022Tento článek vám zabere 2 min čteníredakce KetoDiet

Teplý oběd nebo večeře do jídelníčku zkrátka patří a pokud máte rádi husté krémové polévky, máme pro vás skvělou zprávu. Představujeme vám tři nové příchutě proteinových polévek! Voňavá koprová, krémová hrachová a hustá dýňová polévka ohromí vaše chuťové pohárky tak, že se našich polévek nevzdáte ani po dietě. Stejně jako my.

Proteinové polévky ve třech nových příchutích. Zpestřete si svůj jídelníček a vyzkoušejte koprovou, hrachovou nebo dýňovou polévku.

Kterou příchuť vyzkoušíte jako první?

  • Koprová polévka už nebude jen strašidelnou vzpomínkou na školní jídelny. Nyní si na ní můžete pochutnat! A ta vůně kopru, mmm...
  • Dýňová vás zase zahřeje i v zimních měsících. Posypat ji můžete třeba dýňovými semínky a výborné podzimní jídlo je na světě.
  • Hrachová polévka je klasika, kterou všichni milujeme. S námi si ji můžete dopřát i při dietě a zároveň doplnit kvalitní bílkoviny, vitamíny a minerály.

Rychlý oběd, který zasytí

Vysypat, zalít, promíchat a je hotovo. Zdá se vám to až moc jednoduché? Máte pravdu, jednodušší už to být nemůže. A co víc? Polévku v praktickém balení si můžete vzít s sebou kamkoliv – na dovolenou, do letadla, do práce nebo na výlet.  

Proč jsou nové proteinové polévky tak skvělé?

  • Díky vysokému obsahu bílkovin spolehlivě zaženou hlad a zároveň pomáhají s hubnutím.   
  • Polévky můžete již od 1. kroku dietního plánu, ale i v rámci low carb stravy!  
  • Obsahují dostatek minerálů a vitamínů.  
  • Lahodná krémová chuť, kterou si zamilujete.  
  • Nízký obsah sacharidů, cukrů a nasycených mastných kyselin.  

Vybrat si tu svou

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů