🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

Pozor na podvodné „KETO DIET“ tablety a placené jídelníčky

20. 8. 2021Tento článek vám zabere 3 min čteníredakce KetoDiet

Když dva říkají keto diet, není to totéž. Mějte se proto na pozoru. „KETO DIET“ tablety nejsou naším výrobkem a do diety nepatří! Totéž platí pro podvodné placené jídelníčky.

Kapsle na hubnutí Keto Diet v zeleno bílém obalu jsou podvodným výrobkem, který nevyrábí česká značka KetoDiet.

„KETO DIET“ tablety = podvodný produkt

Zpráva pro všechny naše zákazníky – na trhu se objevily podvodné zázračné tablety, vydávající se za naše Tablety KetoDiet HEAT. I když by to byla fantazie, žádné zázračné tablety na hubnutí zkrátka neexistují, je to skrz naskrz lež! Bohužel takové lži se objevují stále častěji. Prodejci garantují vysoké úbytky váhy, a to bez úpravy jídelníčku nebo zařazení pohybu.

Svá tvrzení často zaštiťují jmény známých lékařů či výživových poradců a tváří se velmi důvěryhodně. Jejich nabídka je často formulována naléhavě, až agresivně.


„KETO DIET tablety“ naše společnost nevyrábí ani neprodává a nedoporučuje je zařazovat do našich dietních programů. 


Prodejce výše uvedeného produktu naopak parazituje na naší ochranné známce a poškozuje naši dobrou pověst. Z tohoto důvodu jsme se již v minulosti obrátili na Státní zemědělskou a potravinářskou inspekci, která nám dala za pravdu a nabídku prodeje „KETO DIET tablet“ opakovaně zařadila mezi rizikové webové stránky, které lze dohledat na www.potravinynapranyri.cz.  

„KETO DIET“ kapsle pod hledáčkem Státní zemědělské a potravinářské inspekce 

S tabletami KetoDiet HEAT bude vaše hubnutí účinnější. Podpořte své hubnutí vhodným doplňkem stravy.

Jediné originální tablety
KetoDiet HEAT

Pokud chcete podpořit své hubnutí, zkuste naše tablety KetoDiet HEAT – spalovač tuků. Pomáhají účinněji shazovat nadbytečná kila. Dodají vám energii před sportovní aktivitou, pomáhají při regeneraci. Snižují únavu a vyčerpání. V balíčku najdete 60 tabletek, které vám vydrží na celé 2 měsíce užívání.

Koupit

Podvodné placené jídelníčky

Často se na nás také obracíte, že jste zaplatili za jídelníček či plán pro hubnutí, který obsahuje odkaz na keto dietu, a za tyto služby jsou vám opakovaně strhávány platby z vaší platební karty (tzv. předplatné či rekurentní platby).

Placené individuální jídelníčky ani služby s opakovanými úhradami nenabízíme a s uvedenými praktikami nemáme nic společného.

Jak poznat podvodné služby?

Poskytovatelé takových služeb většinou sídlí v zahraničí, jejich webové stránky často nenaplňují standardy požadované pro e-shopy v České republice a na Slovensku (např. podmínky v jsou v cizím jazyce, chybí potřebná upozornění atp.).

Občas je velmi složité ukončit odběr již objednané služby (tj. služby jsou vám účtovány, i když už o odběr nestojíte).

Obrana proti opakovanému účtování služby je poměrně složitá, nicméně pokud neuspějete u poskytovatele služby, zkuste to u své banky, která vám vydala platební kartu, nebo si platební kartu zablokujte pro provádění plateb na internetu.

Věnujte prosím zvýšenou pozornost při objednávkách zboží. Máte-li jakékoliv pochybnosti, kontaktujte naši zákaznickou podporu, která vám poskytne pomoc při rozhodování. 

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Poznejte nás blíž

Vedle výživových doplňků pro vás máme proteinová jídla i nápoje, low carb potraviny a mlsání bez zbytečného cukru. Seznamte se s našimi produkty.
To mě zajímá

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů