💙 Happy Days na KetoDiet 💙 Sleva 20 % na nákup s kódem 20HAPPY24 📅 Jen do neděle.* 🚚 Na PPL výdejní místa teď doprava ZDARMA.

Příběhy na tělo. Kdo jsou vítězové hubnoucí výzvy?

25. 1. 2022Tento článek vám zabere 4 min čteníredakce KetoDiet

Je to sotva pár měsíců, co jste se nám ve facebookové skupině Moje KetoDiet pochlubili svými hubnoucími proměnami. Pod #zbavsemilana se nám sešlo spoustu skvělých fotek a příběhů. Vítěze vybíral zpěvák Voxel spolu s manželkou Marií, kteří v té době sami hubli s naším dietním plánem.

Na třetím místě se v KetoDiet hubnoucí výzvě umístila Jitka Janurová. Čtenářům se pochlubila svou neuvěřitelnou proměnou.

Vítězové naší hromadné výzvy se nám svěřili, jaká byla jejich hubnoucí cesta. Vykročíte za nimi?

Jitka Janurová

Rozhodnutí ZHUBNOUT

Všechno začalo obdobím po porodu. Přestala jsem kojit a do toho přišel lockdown. Celé dny jsem trávila doma a jen jsem jedla a jedla. Během čtyř měsíců jsem se dostala na celých 92 kg při výšce 160 cm. Jedním slovem katastrofa. Začaly se přidávat zdravotní problémy – bolest zad, špatné dýchaní, brnění končetin, otoky. Rozhodla jsem se navštívit fyzioterapeuta. Když jsem k němu přišla (mladý krásný chlap), řekl mi, ať se svléknu. Já se rozhlédla po místnosti, ve které byla všude zrcadla, a v tu chvíli jsem měla chuť se vypařit. Takhle jsem se nikdy v životě nestyděla. To byl pro mě ten spouštěč začít konečně něco dělat.

Proč zrovna keto dieta?

Zkoumala jsem na internetu různé diety, až jsem narazila na KetoDiet. Vybrala jsem si první krok balíčku BASIC na 14 dní a po dvou týdnech jsem si ho objednala ještě jednou. Dietu jsem dodržovala přesně tak, jak se má, a hubnutí šlo neuvěřitelně rychle! Začala jsem běhat, abych zpevnila postavu. Postupně jsem vedle proteinových jídel přidávala i ta klasická. Váha šla pořád dolů a já byla víc a víc spokojenější.

Jiné nákupy oblečení

Celá proměna trvala půl roku. V obchodě už se mi nestane, že na mě nemají oblečení, ba naopak! Dokážu si vybrat i v dětském – zvládnu velikost 174 nebo 168. Pro mě naprostá bomba!

Vedle postavy jsem změnila i účes a styl oblékání. Opravdu můžu říct, že jsem teď spokojená. Mám nejhezčí postavu, co jsem kdy za celý svůj život měla. Zmizely zároveň všechny zdravotní komplikace spojené s nadváhou. Chlapi se za mnou otáčí na ulici. To jsem nikdy nezažila a je to moc příjemné.

Vzkaz pro nerozhodné

Všichni, kdo váháte, jděte do toho. Nebudete litovat! Ten pocit štěstí a spokojenosti nejde ani popsat slovy.


Eva Pavlíková

Ze dna vede cesta jenom nahoru

Vždy jsem se snažila udržovat v kondici, věnovala se jezdectví, chodila na procházky se psem. Kámen úrazu přišel ve chvíli, kdy zemřela má fenka a zanedlouho onemocněl i kůň. Můj pohyb byl najednou minimální a váhový nárůst na sebe nenechal dlouho čekat. Byla jsem „koule” a bylo mi to fuk.

Na prvním místě se v KetoDiet hubnoucí výzvě umístila Eva Pavlíková. Z konfekční velikosti 46 zhubla na 38.

Pak se ale začaly objevovat zdravotní potíže spojené s nadváhou. To byl impuls k tomu říct si dost. KetoDiet držela v té době má kamarádka, takže jsem měla možnost sledovat, jak ji dieta proměnila. A výsledek byl úchvatný! Chtěla jsem do toho jít taky. Protože jsem měla opravdu vysokou nadváhu, rozhodla jsem se rovnou zakoupit dietní plán INTENSE.

Úspěšné hubnutí = nejlepší motivace

Začátky nebyly jednoduché, ale motivace, podpora rodiny a vidina lepšího zdraví mi byly hnacím motorem. Najednou jsem zjistila, že je mi vlastně dobře, že se cítím lehčí a plná energie. Úbytky byly naprosto úžasné. Dietu jsem držela opravdu striktně podle doporučení a k tomu jsem začala cvičit.

Sem tam se objevila krize, zejména když hmotnost přestala klesat. Po čase jsem se ale naučila to tak neřešit. Na chvíli jsem se přestala vážit nebo měřit a ono to zase šlo. Já netoužím být hubená, ale zdravě štíhlá a hlavně pohyblivá a zdravá.

Proteinová polévka – rajčatová s nudlemi (7 porcí)

Počítám i s variantou, že si dietní plán kdykoliv zopakuji. Ono je totiž na tom všem zároveň skvělé, že si za těch pár měsíců odpočinete od klasického jídla. Mezi mé oblíbené produkty patří proteinový nápoj s vanilkovou příchutí a rajčatová polévka. Nechutnají mi palačinky, takže jsem je nakonec začala pít jako koktejl. To bylo zvládnutelné. (smích)

 

Ochutnat rajčatovou polévku

 

Závěrem bych vám všem chtěla popřát, ať dosáhnete svých cílů a své vysněné váhy, protože s KetoDiet to opravdu jde! Držím vám palce a přeji spoustu mizejících centimetrů.

Pochlubte se svou proměnou i vy

Těšíme se na vaše příběhy ve skupině Moje KetoDiet.

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů