🌜 Night Shopping –24 % téměř na vše* s kódem NIGHT2D4 🌛 Do neděle probíhá také 🌸 jarní výprodej se slevami až 50 %.

Štíhlejší na svatbu

14. 12. 2016Tento článek vám zabere 3 min čteníredakce KetoDiet

Jmenuji se Jana a čekal mě rok velkých událostí. Dokončovala jsem vysokou školu a chtěla jsem změnit zaměstnání. Po studiu jsem se plánovala věnovat práci realizátorce zahrad. Chtěla jsem kompletně změnit život a zhubnout 20-30 kg. V létě mě čekala svatba, a já se chtěla vdávat o hodně kilogramů hubenější. 

Jana, účastnice hubnoucí výzvy KetoDiet, na fotce před svou hubnoucí proměnou a po ní.

Hubnoucí výzva s KetoDiet

Vždycky jsem měla sklony k nadváze, ale snažila jsem se držet na uzdě. Až v posledním roce se mi to moc nedařilo a váha vyskočila nahoru. Měla jsem náročné zaměstnání, studovala jsem vysokou školu a starala se o rodinu a dům. Hodně jsem jedla, abych to zvládala. Přihlásila jsem se do hubnoucí výzvy s KetoDiet, a věřila jsem, že pod drobnohledem čtenářek na ženském serveru zena-in.cz nepolevím a vydržím až do konce. Po prvním měsíci proteinové diety jsem se cítila skvěle, protože zmizely moje obtíže jako únava, ospalost, bolest zad atd. Do svého programu jsem zařadila několikrát týdně svižné procházky, a byla jsem mile překvapená, jak se moje kondice postupně zlepšuje.

Huráá na nové oblečení

Ketojídla mi chutnala, hlavně tyčinky a nudlová polévka byla přímo vynikající. Ocenila jsem, že se jídla dala bez problémů připravit i na cesty. S úžasem jsem pozorovala, jak mi mizí centimetry v pase, podbradek a jiná nelichotivá místa se postupně stávala hubenějšími. Často jsem surfovala na internetu a vybírala si oblečení, které si pak koupím. Na to jsem se moc těšila. Přítel mi neustále říkal, jak mi to sluší. Za reakce okolí jsem byla vděčná, protože mě to v mém úsilí pohánělo dopředu.

Opět sebevědomou ženou

Byla jsem ze shozených kilogramů nadšená, a rozhodně jsem se cítila dobře. Proměnila jsem se v sebevědomou ženu. Reakce okolí byly vesměs pozitivní. Někteří lidé mi říkali, že po skončení výzvy stejně přiberu nebo se mě naopak ptali, co budu jíst, aby se nedostavil jojo efekt. Vysvětlovala jsem jim, že postupný návrat k běžné stravě byl pozvolný a pokud se nevrátím ke svým starým špatným stravovacím návykům, není se čeho bát. Po skončení diety nemůžeme usnout na vavřínech, ale jídlo trošku korigovat a i nadále se věnovat sportu.

Jsem na sebe pyšná a tuto hubnoucí výzvu beru jako malé osobní vítězství. Vydržela jsem až do konce a s čistým svědomím mohu prohlásit, že jsem ani jednou nezhřešila. Cítím se konečně dobře a zbavila jsem se i zdravotních obtíží, které mi ztěžovaly život. Ketodietu bych všem doporučila, režim je sice malinko přísnější, ale díky tomu jsou výsledky bezvadné. 

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů