🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

Krásný výsledek- kalhoty si v pase musí zabírat

22. 4. 2016Tento článek vám zabere 4 min čteníredakce KetoDiet

Odvážné čtenářky ženského serveru zena-in.cz, které byly vybrány do společného hubnoucího projektu s KetoDiet, mají první měsíc úspěšně za sebou, a my vám jejich úsilí, pocity a poznatky rádi tímhle příspěvkem chceme zprostředkovat. Zvládaly první měsíc Katka, Jana a Jarka bez potíží? Co pro ně bylo nejtěžší? Jak jej prožívaly? Pojďme se na to společně podívat.

Zleva Katka, Jana, Jarka, účastnice hubnoucí výzvy s KetoDiet

Jana: „Manžel mě chválí, jak mi to sluší!“

Jana se po prvním měsíci proteinové diety cítí prý báječně. Je nadšená, že zmizely její potíže jako ospalost, pocity únavy a bolesti zad. Naopak je teď plná síly a energie, i když přiznává, že první dva týdny pro ni nebyly tak lehké. Trošku těžší start ale paní Jana zvládla, a jistě se přesouvá k cílové rovince. Nadšeně také vypráví, jak se jí zlepšuje fyzická kondice. Jana se stravovala 5x denně jídly z KetoDiet, velice si pochvalovala především proteinové tyčinky. Nyní paní Jana s velkým nadšením a radostí pozoruje, kolik zhubla za měsíc. Je to pro ni opravdový zázrak, i když potichu dodává, že občas stejně myslí na řízky, které tak krásně voní. Nejvíce ji motivují shozené kilogramy a zmenšené míry. Už se na internetu poohlíží, jaké krásné nové oblečení si po skončení programu nakoupí. Janina rodina s údivem sleduje její proměnu. Především její manžel je z proměny své ženy u vytržení a pochvalně říká, jak jí to sluší. Tomu se říká odměna, co myslíte?

Katka:„Konečně žádné zadýchávání při sebemenší námaze!“

 Další na řadě je paní Katka, která si začátek zjednodušila tak,  že si nastavila upozornění na svém mobilním telefonu, aby se nemusela obávat, že nějaké jídlo prošvihne. Musela si zvyknout na nový režim i stravovací návyky, ale dodává, že to nebylo tak obtížné, jak se na první pohled zdálo. Katka si užila s KetoDiet i zimní dovolenou, kde jí nedělalo ani v nejmenším problém dietní režim dodržovat. Dosud úžasně zhubla, nejvíce v pase, a má radost, že ji jde bříško dolů.  I Katku moc chválí její rodina za pevné úsilí, což je pro ni největší motivací dál vydržet a má velkou radost, že se konečně bez problémů ohne a zaváže si boty. Díky pravidelnému cvičení a hubnutí má také daleko lepší kondici. Už se konečně nezadýchává při sebemenší námaze, což je pro ni samotnou skvělý pocit.

Jarka: „Kalhoty si musím v pase zabírat, abych je někde ve městě neztratila!“

Pro paní Jarku bylo překvapením, jak rychle první měsíc uběhl. Bojovala sice s nachlazením, ale teď už se cítí dobře, a těší se, až začne kromě chůze chodit také plavat. Na paní Jarce je váhový úbytek znát již nyní, ale po nachlazení půjde váha určitě dolů ještě rychleji. Paní Jarka si stejně jako paní Jana pochvaluje KetoDiet prote­inové tyčinky, a moc jí chutnaly i omelety a jablková kaše a  nemůže se dočkat, až okusí i proteinovou česnekovou placku. S naším dietním plánem si zvyká na úplně jinou stravu, například si připravila hovězí hamburger s celerovými hranolky a restovaný pórek. Nikdy podobná jídla nejedla, ale s chutí se těší, co si druhý den zdravého uvaří. Jak sama paní Jarka vtipně říká, kalhoty musí v pase zabírat, aby je někde ve městě neztratila. I to je důkazem, že se její odhodlání vyplatilo. A kdo ji dává sílu a motivaci jít dál? Chce tady být pro všechny, kteří ji potřebují, a samozřejmě hlavně pro svoji vnučku.

ZÁVĚREM OBROVSKÁ POCHVALA

Všechny  tři odhodlané dámy chválíme a obdivujeme je za jejich obrovské úsilí. A samozřejmě držíme palce, aby se jim dařilo i dál. Největší odměnou pro nás je, že se všechny účastnice po prvním měsíci cítí skvěle a těší se na další pokračování. Na Jarce, Katce i Janě je vidět, že pevná vůle dokáže opravdu hodně, a tak „nezbývá“ než se radovat z ubývajících kilogramů.

Inspirovaly vás tyto 3 dámy a chcete být stejně úspěšní ve shazování kilogramů jako ony? Není nic jednoduššího. Vyberte si svůj dietní plán s KetoDiet. 

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů