🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

Zase držím krok se svými dětmi

27. 9. 2022Tento článek vám zabere 7 min čteníTereza Břízová

S nadváhou bojovala Petra vždycky. Po dvou dětech se chtěla vrátit ke sportu a nadbytečná kila jí to komplikovala, proto se pustila do hubnutí. Nechtěla přitom řešit každý gram, tak vsadila na KetoDiet. Podívejte se, jak zvládla svou cestu za štíhlou postavou.

Petra se pustila do hubnutí s KetoDiet. Podívejte se na její proměnu před a po.

Péťo, trápila vás nadváha už dřív, nebo je to poporodní „dárek“? 

Potýkala jsem se s ní vždycky. Pěknou postavu jsem měla naposledy v 8. třídě na základce. Od té doby jsem vážila plus mínus 85 kg. Jednou se mi díky výživové poradkyni podařilo zhubnout. Měla jsem jídelníček na míru, každý den naplánovaný na gramy. Dostala jsem se na 68 kg, ale ambice mé poradkyně byla 65 kg, a na to už jsem se necítila. Moje hlava to nezvládla. Po nějaké době jsem se bála sníst gram jídla navíc, denně jsem musela sportovat klidně i 3 hodiny. Šla jsem běhat, potom na trénink florbalu a pak ještě turnaj v badmintonu. Pokud sem jeden den nic nedělala, už jsem měla obavy, že přibírám. Po nějaké době si tělo řeklo o stopku. Brala jsem 3 měsíce antibiotika na různé záněty. Když už jsem je vysadila, zranila jsem se při zápase. To znamenalo konec se sportemváha šla zase nahoru. Pak už jsem se smířila s tím, že to tak asi má být.  

A pak přišly děti... 

Přesně tak. Před porodem prvního dítěte se moje váha zastavila na 100 kg. Chtěla jsem začít hubnout, ale nakonec jsem znovu otěhotněla. Před druhým porodem váha zase stoupla a já už se tím netrápila. Pak dvě děti, věkem od sebe 19 měsíců, a to byl masakr. Nestíhala jsem jíst. Když už jsem do sebe něco dostala, byl to rohlík se šunkou k snídani a k večeři, ke svačině kupovaný sladký donut, croissant a podobně. Včetně sklenky vína večer na nervy.

Petra se pochlubila svou hubnoucí proměnou s KetoDiet 1

Petra se pochlubila svou hubnoucí proměnou s KetoDiet 2

Petra se pochlubila svou hubnoucí proměnou s KetoDiet 3

Proč jste se rozhodla zhubnout zrovna s KetoDiet? 

Po druhém porodu jsem kila přestala řešit. Půl roku na to jsem stoupla na váhu a zjistila, že mám 94 kg. To mě vyděsilo a konečně probudilo. Jedna známá v té době zhubla s konkurenční firmou, tak jsem si řekla, že to zkusím. Kvůli dětem jsem hledala jsem něco rychlého na přípravu a chtěla jsem, aby se neřešil každý gram! Moje kamarádka u KetoDiet pracuje a mně se líbí, jak je z práce nadšená. Popovídala jsem si s ní a šla jsem do toho. 

Měla jste nějakou speciální motivaci? 

Chtěla jsem se vrátit ke sportu. S nadváhou jsem neměla vůbec energii a chuť začít, byla jsem těžká. 

Balíček keto diety na 4 týdny vám pomůže s vysokou nadváhou.

Jaký dietní plán jste si vybrala a proč? 

Vybrala jsem si program INTENSE na 4 týdny. Zpočátku jsem si myslela, že si dám balíček pro 1. krok a pak najedu na nějakou svou dietu. Pak jsem ale pročetla všechny informace a rozhodla se, že splním poctivě všechny 3 kroky dietního plánu.  

Prohlédnout balíček

Jakých bylo prvních pár dní s dietou?  

První dny mi tak nějak splývají. Začala jsem poslední únorovou neděli, v pondělí jsem přebírala nový byt, kde začínala rekonstrukce. Pamatuji si, že mě hrozně bolela hlava. Ale to bylo nejspíš nervovým vypětím. Bála jsem se sacharidové chřipky, ale tu jsem naštěstí tvrdě nepocítila. A po pár dnech se dostavil příval energie

Proteinový chléb KetoDiet vám pomůže s hubnutím.

Která proteinová jídla jste si oblíbila? 

Chutná mi rajčatová polévka, máslový croissant a taky CRISPY tyčinka s jahodami. A zapomněla bych na proteinové chleby, ty jsou boží! Z nápojů pak příchutě jahoda a banánlískový oříšek s čokoládou

Proteinové pečivo

A teď do nás: Co vám nechutnalo? 

Po první fázi už jsem nemohla vidět proteinové fusilli. Jinak si nic nevybavuju. Vlastně ano – vadilo mi, že jsou všechna jídla převážně sladká. Chyběly mi slané věci

Šlo hubnutí podle představ? 

Zpočátku jsem byla zklamaná. Všichni psali, kolik kilogramů shodili, a u mě to tak rychle nešlo. Na začátku jsem si udělala fotky a fotila se pak každý týden. Na postavě byl ten úbytek neskutečně vidět! Pravidelně jsem měřila i centimetry, které taky ubývaly. Časem jsem pochopila, že je lepší kilo týdně, než shodit hodně naráz a pak to zase nabrat zpátky. 

Jak jste se popasovala s těmi, kteří vám nevěřili? 

Na začátku jsem se bála vůbec zmínit, že proteinovou dietu držím. To bylo všude řečí a poznámek – že to není zdravé, že pak zase rychle naberu a hmotnost neudržím, že mi to nebude chutnat. Jenže mně jídla chutnala a extra rychlé mi to nepřišlo. A že zase naberu? Samozřejmě, když se vrátím po dietě do starého režimu. To ale přece nastane u každé diety, je jedno jestli drží člověk jídelníček na míru, keto dietu nebo něco jiného. I dnes cítím, že někteří lidé čekají, kdy selžu, přiberu a budou si moct říct, že to říkali a že jsem to znovu nezvládla. Někdy mě to mrzí, ale s tím člověk nic neudělá. Nejlepší je dokázat jim, že nemají pravdu. Už to je pro mě velkou motivací.

Petra před a po hubnutí s KetoDiet 1

Petra před a po hubnutí s KetoDiet 2

Petra před a po hubnutí s KetoDiet 3

Jste se svou proměnou spokojená?  

Moc! Chtěla bych tělo ještě trochu zpevnit. Cítím se dobře, plná energie, dokážu držet krok se svými akčními dětmi.

Petra zhubla s KetoDiet a k lepší postavě si nechala udělat nová prsa.

Jak vypadá váš životní styl teď po dietě?  

Zkraje jsem se snažila zapisovat vše do kalorických tabulek, ale pořád jsem zapomínala a nebavilo mě to. Snažím se držet takové svoje low carb. 80 % si hlídám, zbytek neřeším. Třeba na Vánoce jsem jedla všechno. Po týdnu jsem se ale těšila na svůj režim bez „prasení”. A produkty KetoDiet mám v jídelníčku pořád, nápoje si dávám jako rychlou svačinu v práci. Už při dietě jsem začala běhat a chodit na kruhové tréninky. Po předchozí zkušenosti jsem si řekla, že sportovat budu maximálně třikrát týdně a když to nevyjde, svět se nezboří. Teď v červnu jsem si splnila sen a k lepší postavě si nechala udělat taky nová prsa.

Co byste vzkázala všem, kteří o KetoDiet uvažují? 

Nebojte se a pojďte do toho! Stojí to za to a budete se cítit lépe. Když uklouznete, nevyčítejte si to. Stalo se, jedeme dál. Hlava dělá hodně a je velmi snadné se z toho zbláznit. Berte to s rozumem.  Já věřím, že svou váhu udržím. Motivace je veliká a nemůžu ztloustnout už kvůli operaci, kterou jsem absolvovala. Jsem teď opravdu spokojená. 

Na závěr chci poděkovat všem lidem z KetoDiet, dlouho jsem nepotkala tak úžasnou partu lidí. Všichni jsou ochotní poradit a pomoct. 

Víc o tom, co vám napoví jednotlivé hodnoty, popisujeme na stránce naší BMI kalkulačky.

Pro přesnější výsledky doplňte

Pokud vás zajímá cokoliv ohledně hubnutí s KetoDiet, spojte se s naší výživovou poradnou, rádi vám pomůžeme.

Kontaktovat poradnu

Tenhle článek stojí za sdílení!

Tereza Břízová copywriter KetoDiet

Jako správný copywriter zásobuje náš blog novinkami ze světa proteinové diety, rozhovory o hubnutí a články z oblasti aktivního životního stylu.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů