🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

Zpěvačka Tina: Dobře se cítit ve svém těle znamená být šťastný

10. 10. 2023Tento článek vám zabere 3 min čteníTereza Břízová

Slovenská moderátorka, zpěvačka a taky dvojnásobná maminka Tina trpí roztroušenou sklerózou. Tahle diagnóza ji přiměla hledat, co jejímu tělu dělá dobře. Díky tomu nakonec objevila i KetoDiet.

Zpěvačka Tina zhubla s proteinovou dietou KetoDiet.

Tino, kdy a proč jste s KetoDiet začala poprvé hubnout?

To už je mnoho let zpátky. Tehdy jsem několik týdnů striktně dodržovala dietní plán. Velmi pozitivně se to odrazilo na mém zdravotním stavu. Denně jsem vedle vašich jídel měla i doporučené množství zeleniny. Postupně jí bylo víc a víc, takže nechyběla pestrost.

Zpěvačka Tina mlsá proteinový krém KetoDiet Nutty.

Pomohla vám dieta něco změnit?

Do proteinové diety jsem se nikdy nepouštěla primárně kvůli hubnutí. Hodně jsem četla o jejích zdravotních benefitech. Obecně mám za to, že hubnutí by mělo být vedlejším efektem zdravého životního stylu. Samozřejmě, že jsem přitom i hubla. Bylo to ale mnohem jednodušší a příjemnější, když jsem nebyla pod tlakem, že musím zhubnout. Motivací byl zdravotní stav. No a tahle kombinace mi zlepšila kvalitu života.
 
Přestala jsem být unavená. Dobře se mi vstávalo i usínalo. Tělo bylo odlehčené.

Když jsem měla dostatečný příjem bílkovin, úplně zmizela chuť na sladké.

Která jídla a které nápoje máte nejraději?

Oblíbila jsem si hlavně špagetyčokoládový nápoj. To je taková moje klasika. Naposledy mě překvapily tortilla chipsy – vůní i skvělou chutí. No a pak mám ráda croissanty. Ty mi ujídají i děti.

Tině nejvíc chutná:

V čem vidíte největší výhodu KetoDiet?

To je asi hodně individuální. Netroufám si vyzdvihnout jednu všeobecnou. Můžu mluvit o svých zkušenostech. Za sebe vím, že mi snížený příjem cukrů rozjasňuje mysl. Každý, kdo se do hubnutí pustí, si najde své výhody. Myslím ale, že úbytek váhypříliv energie pocítí každý.

Jste hodně fyzicky aktivní. Jaký sport máte nejraději?  

I přesto, že už se mu pravidelně nevěnuji, stále je mojí jedničkou basketbal. Ráda chodím i s trenérem do fitka na crossfit.

Zpěvačka Tina: Na šťastného člověka se hezky dívá.

Je v showbyznysu perfektní postava důležitá?

Ono to není o perfektní postavě, ale o vyzařování zdravého sebevědomí a o sebepřijetí. Když se člověk dobře cítí ve svém těle, umí se „prodat” v jakékoliv sféře. Dobře se cítit ve svém těle znamená být šťastný.

A na šťastného člověka se hezky dívá.

Tři věci, které se vám vybaví, když se řekne KetoDiet

Pravidelné jídlo, nenáročná příprava a výborné výsledky.

Pusťte se do hubnutí i vy

Vyplňte BMI kalkulačku a zjistěte, jak je na tom vaše tělo a zda (případně jak moc) potřebujete hubnout. Poradíme vám s výběrem dietního plánu.

Vyplnit kalkulačku

Foto: KetoDiet

Tenhle článek stojí za sdílení!

Tereza Břízová copywriter KetoDiet

Jako správný copywriter zásobuje náš blog novinkami ze světa proteinové diety, rozhovory o hubnutí a články z oblasti aktivního životního stylu.

Další článek:

Pomohli jsme zhubnout i dalším celebritám. Podívejte se na jejich příběhy.
Ukázat proměny

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů