🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

Jakub Smolík

20. 2. 2015Tento článek vám zabere 2 min čteníredakce KetoDiet

"Z KetoDiet jsem upřímně nadšený!"

Hubnoucí proměna s keto dietou – Jakub Smolík

Zkoušel jsem několik diet. Dokonce (a raději nebudu jmenovat) jsem jedl 3 týdny nějaké luštěniny a lusky a bylo mi potom jen špatně. Až na své vlastní svatbě jsem potkal Miloše Pokorného z Těžkého Pokondru, a když jsem viděl, že je hubený a vypadá prostě na třicet, tak mě to opravdu zaujalo! Ptám se ho, jak to dokázal, a on na mě: „ketodieta“. Já vůbec nevěděl, co to je, o čem to mluví a nechal si od něj ketodiet vysvětlit. A hned potom jsem ji i vyzkoušel!

Po týdnu mě to úplně pohltilo, protože už jsem na sobě začal vidět úbytky prvních kilogramů! Byl to tak úžasný a skvělý pocit, že jsem hubnul další 3 neděle. Za měsíc jsem zhubnul minimálně o jednu velikost. Výborný na tom je i fakt, že se mi srovnal i zdravotní stav. Šel dolů cholesterol, cukr, prostě všechno. Navíc tělo si zvyklo na příjem 5x denně a zatím nepozoruji žádný jojo efekt.

Samozřejmě, že se může objevit situace, kdy například hrajeme celý týden, já jsem na cestách a jíme v 11 večer. Člověk si dá i nějaké to pivko, znáte to. A já pak po týdnu cítím, že mě trošku táhnou kalhoty, stačí mi 3 dny ketodiet a vrátí se mi to do normálu. Přiznám se ještě k jedné věci... KetoDiet má i jednu negativní věc – že musíte kompletně vyměnit celý šatník! Ale na druhou stranu, není to přece jen vlastně plus?

Vybrat si svůj dietní plán KetoDiet

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů