🌸 Jarní výprodej až –50 % 🌸 Také můžete využít ⚡ bleskovou slevu 20 % na vše nezlevněné.* Jen do čtvrtka s kódem FLASH20SALE

Milan Drobný

24. 2. 2016Tento článek vám zabere 2 min čteníredakce KetoDiet

"KetoDieta mi vrátila váhu zpět do normálu."

Hubnoucí proměna s keto dietou – Milan Drobný

Jak už to tak bývá, po operaci kyčle a následkem úrazu se kila vyšplhala nahoru. Zadýchával jsem se a s obtížemi jsem si zavazoval tkaničky u bot. V zimě jsem si navíc dopřál dovolenou all inclusive, a to byl nadlidský výkon odolat všem dobrotám, které tato dovolená nabízela. Chtěl jsem se cítit zase dobře a tu se objevila na scéně KetoDiet. Stačilo pár kilogramů dolů a moje zdravotní obtíže zmizely jako mávnutím kouzelného proutku.

Do svého jídelníčku jsem zařadil 3x denně proteinová jídla KetoDiet i po zhubnutí. Musím říct, že nebylo ani jedno proteinové jídlo nebo nápoj, který by mi nechutnal. Bavilo mě jídla vylepšovat, například omelety nebo bramborák, do kterého jsem si přidával česnek a majoránku, abych zvýraznil jeho chuť. Jídla jsou chutná, a ještě svému tělu dodávám potřebné bílkoviny a živiny. Není to dieta, kde by vám něco chybělo nebo byste hladověli. Při proteinové dietě nesmíte alkohol, což byl trošku tvrdý oříšek, ale na všechno se dá zvyknout. A musím přiznat, že alkohol mi chyběl daleko méně než rohlík. Později v dietním režimu jsem mohl přidat i maso, ryby, to bylo skvělé. Miluju kuře z KFC, ale od všeho se dá odvyknout. Chroupal jsem tedy ředkvičky a kedlubny a na oblíbené kuřátko jsem na chvíli zapomněl.

Do svého života jsem po rehabilitaci opět zařadil tenis, kolo a zkusil i svůj dávno oblíbený hokej, který jsem jako kluk hrál závodně. Všem mohu také vřele doporučit nordwalking. Dřív jsem se tomuto sportu jen smál – kde ti lidé ztratili lyže?, ale po vyzkoušení jsem musel uznat, že je to paráda. Rozhýbu celé tělo, a je to výborné na nohy. Můj sen je jet na kole trasu na Mont Ventoux, kde se jede jedna z etap Tour de France. Právě tam máme na jaře s manželkou namířeno. Jsem rád, že mi ketodieta po­mohla srovnat váhu pro můj lepší život.   

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů