💙 Happy Days na KetoDiet 💙 Sleva 20 % na nákup s kódem 20HAPPY24 📅 Jen do neděle.* 🚚 Na PPL výdejní místa teď doprava ZDARMA.

Našla jsem svoje ztracené sebevědomí

1. 2. 2018Tento článek vám zabere 4 min čteníredakce KetoDiet

I přechod z fyzicky náročného zaměstnání může dát člověku pořádně zabrat. Své o tom ví Květa, účastnice naší hubnoucí výzvy na ženském portálu zena-in.cz. Po přechodu do sedavého zaměstnání v kanceláři během půl roku přibrala nepříjemných 20 kg  a krátce poté dalších 10 kg. A z naprosto běžné hmotnosti 70 kg, bylo najednou odstrašujících 100 kg. Koho by to neštvalo? Aby se zbavila své nadváhy, přihlásila se do našeho hubnoucího projektu a společně se svojí parťačkou se pustila do boje s nadbytečnými kilogramy. Kolik kilogramů nakonec Květa dokázala zhubnout a jaké zkušenosti se sestavováním jídelníčku nabrala s proteinovou dietou? O tom se s vámi podělí ve svém příběhu.

Květa, účastnice hubnoucí výzvy KetoDiet na ženském portálu zena-in.cz, na fotce před svou hubnoucí proměnou a po ní.

Odstrašující číslo na váze

Jmenuji se Květa a je mi 40 let. Po změně zaměstnání jsem nabrala dohromady příšerných 30 kg. Sice se mi podařilo velkou většinu shodit, ale pak se váha zastavila a ne ne a jít dolů. Proto jsem se přihlásila do hubnoucího projektu s proteinovou dietou KetoDiet. Těšila jsem se, že konečně se svými kilogramy zatočím. Navíc jsem měla k ruce parťačku Gabču, která hubla společně se mnou. A jak se říká:”Ve dvou se to lépe táhne.” Mým cílem bylo dát dolů ideálně 20 kg. Zjistěte, jaká je vaše ideální váha a jak jí docílit.

Hubnutí je hlavně o stravě

Pustila jsem se do hubnutí a od začátku šlo všechno jako po másle. Pravidelně jsem začala jíst a zjistila jsem, že to byl můj největší problém. Pohyb jsem měla vždycky, ale na mé hmotnosti to bohužel vidět nebylo. Vím, že hubnutí je především o stravě a o tom, aby si člověk všechno správně srovnal v hlavě a pochopitelně nebyl líný. Během svého dietního plánu jsem chodila 4x týdně do fitka a navrch jsem ještě přidala dlouhé procházky. Už za první 3 týdny jsem začala pozorovat první výsledky - prvních pár kilogramů bylo dole a k tomu veliká radost.

Stala jsem se inspirací pro své okolí

Tuky šly dolů, svalová hmota rostla tím, jak jsem pravidelně cvičila a pitný režim byl taky v pořádku. A jak jsem se cítila? Úplně mě to nabilo! Pohyb pro mě byl čím dál tím snazší a cítila jsem se o poznání mladší (úsměv). Nepociťovala jsem hlad, z toho jsem měla za začátku malinko strach, ale obavy se ukázaly jako úplně zbytečné. Postupně jsem začala měnit svůj šatník za menší velikosti, a řekněme si to upřímně, která žena by z toho neskákala nadšením? Okolí překvapilo, jak tato dieta funguje a hodně kamarádek jsem inspirovala, aby se pustily do hubnutí s proteinovou dietou stejně jako já.  

Hubnutí ve dvou doporučuji

Na konci dietního plánu jsem se cítila skvěle a sršela energií. Musím říct, že shozené kilogramy prospěly i mému sebevědomí. V obchodech jsem si konečně mohla vybírat modely a vypasované kousky, které předtím nepřicházely v úvahu. Celou hubnoucí proměnu vnímám jako svůj obrovský úspěch, ale musím dodat, že bez ketodiety a podpory mých hubnoucích parťáček z projektu, bych to asi nezvládla. Je skvělé, že jsem si s nimi mohla kdykoli promluvit o svých pocitech, protože prožívaly to samé, co já. Hubnutí ve dvou rozhodně doporučuji. Užívám si, že mám konečně skvělou náladu a netrápím se svou postavou. Najednou se za vámi otáčí chlapi, protože jste pozitivní a máte důvod se konečně usmívat. Polevovat ve cvičení rozhodně nehodlám. A co můj jídelníček? Myslím si, že jsem si v hlavě pořádně srovnala priority a rozhodně se nehodlám vrátit na svou původní nelichotivou váhu.

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů