Postup přípravy
Teplé müsli: Připravte si svou kaši tak, že množství müsli zalijete dvojnásobným množstvím horké vody, mléka, rostlinného nápoje nebo rostlinné náhražky mléka (kokosového, mandlového apod.) Množství tekutiny můžete upravit podle toho, jak hustou si kaši přejete mít. Dobře promíchejte, nechte 3–5 min odstát.
Hotovou kaši ozdobte čerstvým ovocem, dochuťte xylitolem, čekankovým sirupem, skořicí, kousky hořké čokolády apod. Záleží na vaší chuti a fantazii. Pochutnejte si na horké snídani či svačině.
Studené müsli: Zalijte müsli menším než dvojnásobným množstvím vody, mléka, rostlinného nápoje nebo rostlinné náhražky mléka. Nechte odstát 5–8 min. Popř. můžete zamíchat do svého oblíbeného jogurtu. Doplnit můžete opět ovoce, skořici, hořkou čokoládu apod.