🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

Afirmace – síla vlastních myšlenek vám pomůže zhubnout. Zaposlouchejte se

12. 4. 2021Tento článek vám zabere 3 min čteníredakce KetoDiet

Změňte chod událostí ve svůj prospěch. Vaše myšlenky jsou silnější, než si myslíte. Správně je nasměrujte a přijměte hubnutí jako součást svého nového a hlavně spokojeného JÁ. Jak na to? Pusťte si naše afirmační nahrávky a nechte pozitivní přesvědčení konat své.

Zpěvačka Leona Gyöngyösi nahrála pro KetoDiet afirmační nahrávky zaměřené na zdravou redukci váhy, pozitivní myšlení a sebelásku.

Co jsou afirmace

Afirmace jsou vnitřně vyslovené myšlenky, sny a přání, díky kterým měníme chod událostí tak, jak potřebujeme. Původcem afirmací můžete být vy sami. Jejich formulace musí být v pozitivním slova smyslu. Vynechte slova jako nechci, nemůžu, nedostanu, nedokážu apod. Inspiraci lze čerpat z mnoha knih a již vytvořených afirmačních nahrávek. Seznamte se s těmi našimi.

Podpořte své hubnutí s ketodietou

Afirmace ke všem dietním plánům KetoDiet nahrála přední česká gospelová zpěvačka Leona Gyöngyösi. Sama úspěšně zhubla s ketodietou. Lee afirmace před pár lety obrátily život o 180°. “Dřív jsem byla hrozný morous a afirmace mě posunuly správným směrem,” vysvětluje Lea.

“Důležité je mít vize a věřit jim. Budovat sebelásku. Neříkat si ‚Jsem tlustá‘, ale ‚Mám radost z toho, že začínám hubnout‘”, říká Lea Gyöngyösi

K afirmacím ji přivedli kamarádi ve chvíli, kdy řešila nepříjemné zdravotní komplikace. Tehdy si řekla, že nemá co ztratit. Přečetla první knížky a začala o afirmacích zjišťovat víc. Inspirovala ji především americká spisovatelka a autorka mezinárodních bestsellerů Louise L. Hay.

První afirmace napsala Lea sama pro sebe a týkaly se zdraví. Snažila se svět vidět v pozitivních barvách a věci se opravdu začaly obracet k lepšímu. Následovaly afirmace na téma cíle a sny, zdraví a imunita a další. K nim Lea s kamarádem složila vlastní autorskou hudbu, která by měla nahrávky vždycky doprovázet.

„Vše, co potřebuju k tomu, abych byla šťastná, mám ukryté sama v sobě.” říká Lea Gyöngyösi

Jak vznikaly afirmační nahrávky pro KetoDiet

U afirmací je velmi důležité věřit tomu, co říkáte, být autentičtí. Afirmace pro KetoDiet se rodily ve chvílích, kdy Lea s ketodietou opravdu hubla. Nahrávky k jednotlivým krokům dietních plánů namluvila, když si jimi sama procházela. Podpořila tak svou snahu zhubnout“Beru to jako svou zpověď. Jednou jsem se dokonce rozbrečela. Stála jsem před zrcadlem a říkala si ‚Wow, vítej, mé nové JÁ‘,” dodává Lea.

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů